ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚων

χαΤην παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ζήτησαν σήμερα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων η Φώφη Γεννηματά και ο Ιωαν. Δριβελέγκας, επειδή όπως ισχυρίστηκαν αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο προαύλιο της βουλής και φώναζαν συνθήματα.

Αλήθεια αυτοί δεν ήταν κυβέρνηση τον Ιούνιο όταν στελέχη της Χρυσής Αυγής φώναζαν συνθήματα εντός του κοινοβουλίου και μάλιστα έφτασαν μέχρι την είσοδο της ολομέλειας;

Σήμερα θίχθηκαν οι κ.κ. Γεννηματά και Δριβελέγκας; Ελεος με την υποκρισία τους και τους θεατρινισμούς τους.

Και για να μην ξεχάσουν τί έγινε στις 4/6/2014 τους παραθέτω ρεπορτάζ του news.gr εκείνης της ημέρας:

“Σουρωτήρι έγινε η υπηρεσία ασφάλειας του ελληνικού Κοινοβουλίου μετά από πρωτοφανή γεγονότα που συνέβησαν σήμερα το πρωί, εντός του Ναού της Δημοκρατίας, με πρωταγωνιστές βουλευτές αλλά και μέλη (!) της Χρυσής Αυγής!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η “Καθημερινή” ήταν η στιγμή που οι προφυλακισθέντες Ν. Μιχαλολιάκος, Γ. Λαγός και Παππάς, εισέρχονταν συνοδευόμενοι από στελέχη της εσωτερικής Φρουράς στην αίθουσα της Ολομέλειας, προκειμένου να λάβουν μέρος στην διαδικασία για την άρση της βουλευτικής τους ασυλίας.

Εκεί,  ακριβώς στο διάδρομο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας, συγγενικά πρόσωπα του αρχηγού της Χ.Α. αλλά και αγνώστου ταυτότητας πρόσωπα  έστησαν … μίνι διαδήλωση φωνάζοντας συνθήματα και εκδηλώνοντας σαφώς απειλητικές διαθέσεις! Ουδείς εξ αυτών παρεμποδίστηκε, ή κρατήθηκε για τις εκτός νομίμων ορίων και Κανονισμού της Βουλής δραστηριότητές τους. Η εσωτερική φρουρά της Βουλής έδειξε στάση ανοχής έναντι των ταραχοποιών.

Στον αντίποδα, με εντολή Φρουράρχου είχαν απομακρυνθεί ακόμα και οι διαπιστευμένοι κοινοβουλευτικοί συντάκτες από χώρους κοντινούς σε «περιοχές» απ’ όπου θα περνούσαν οι προφυλακισμένοι”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ