Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΤΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

 Καταγγελία της ΔΑΣ ΟΤΑ  Ν. Λάρισας

dasΚαταγγέλλουμε την απαράδεκτη  και φασίζουσα  συμπεριφορά  του προέδρου του Συλλόγου υπαλλήλων Δήμων Λάρισας  και επικεφαλής της «Δημοσιοϋπαλληλικής Ανατροπής» , Δ. Κουκούλη που δεν έχει προηγούμενο  στα συνδικαλιστικά χρονικά του συλλόγου μας. Απέκλεισε τους συμβασιούχους  να ψηφίσουν με το έτσι θέλω, προσθέτοντας ένα ακόμα επεισόδιο στα τόσα πολλά που έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρονιά

από τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό προκειμένου να αποκλείουν κάθε φορά τους συναδέλφους συμβασιούχους από τις εκλογές για την ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Με τη έναρξη της εκλογικής  διαδικασίας και ενώ είχε υποχρέωση από το καταστατικό να παραδώσει  όλα τα μητρώα  στην πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και το δικαστικό (μονίμων ,αορίστου, συμβασιούχων) ,με φασίζουσα   νοοτροπία , θεωρώντας τον σύλλογο τσιφλίκι του και ενεργώντας ως  ιδιοκτήτης του,  δεν υπέγραφε και δεν  παρέδωσε το μητρώο συμβασιούχων στο  ώστε να  εφαρμοστεί η ομόφωνη  απόφαση της συνέλευσης, να ψηφίσουν σε δεύτερη κάλπη οι συμβασιούχοι αποκλείοντας  εκατοντάδες συναδέλφους από τις εκλογές  όπως κάνουν  και οι όμοιοί τους στην ΠΟΕ-ΟΤΑ όλα αυτά τα χρονιά  , απόφαση   που και ο ίδιος συμφώνησε και ψήφισε στην πρόσφατη συνέλευση 26 Μάρτη στο Ωδείο.

Η θρασύτατη και φασίζουσα αυτή ενέργεια του προέδρου  της κυβερνητικής και εργοδοτικής πλειοψηφίας του Δ.Σ. να ανατρέψει την ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ.  έχει  την  ανοχή και τη στήριξη  των άλλων παρατάξεων(ΔΑΚΕ, ΡΙΖ. ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  (ΣΥΡΙΖΑ),»ΑΤΙΔΡΑΣΗ») που συνεργάζονται όλο τον προηγούμενο διάστημα προκειμένου να προωθούν τη  γραμμή του συμβιβασμού της Ε.Ε. της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ,των κερδών του κεφαλαίου, Της συμμαχίας με τους δημάρχους που υλοποιούν όλη την αντεργατική πολιτική .  εναντία στο ΠΑΜΕ και το ταξικό κίνημα και την ενότητα των εργαζομένων ανεξάρτητα με τη σχέση εργασίας. Έχει τη στήριξη και την καθοδήγηση της συμβιβασμένης κυβερνητικής και εργοδοτικής πλειοψηφίας   της ΠΟΕ-ΟΤΑ που τηρεί!!!!! την «νομιμότητα»!!!!! σε επίπεδο ομοσπονδίας  και πετάει έξω  από την εκλογική διαδικασία εδώ και χρόνια  τους συναδέλφους μας συμβασιούχους.

Με οδηγό τους «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» αυταρχικά και φασιστικά  στερούν το δικαίωμα της ψήφου στους  συναδέλφους μας ,ενώ είναι μέλη του Συλλόγου και μάλιστα πληρώνουν κανονικά τη συνδρομή τους, που παρακρατείτε  από το μισθό τους. Εφαρμόζουν τις αποφάσεις όπως τους βολεύει.      Είναι αδίστακτοι.        Καλούμε  όλους τους συναδέλφους μας μόνιμους, αορίστου ,συμβασιούχους, να καταδικάσουν τις απαράδεκτες φασιστικού τύπου ενέργειες και νοοτροπίες . Να στηρίξουν την μονή  αγωνιστική φωνή, που με συνεπεία παλεύει για το δικαίωμα όλων των συναδέλφων ανεξάρτητα από τη σύμβαση εργασίας να ψηφίζουν, παλεύει  να αλλάξει την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουμε όλα τα μέλη του Συλλόγου από τη σημερινή  στάση και συμπεριφορά  της πλειοψηφίας  να συμβάλλει και με την  ψήφο του  στη  Δ. Α. Σ-ΟΤΑ να  κάνουμε το Σύλλογο φρούριο του αγώνα  να αλλάξουμε τους συσχετισμούς στην ΠΟΕ ΟΤΑ.  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ