ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

τραπεζοκΜπορεί να μπαίνει πλέον έστω και με καθυστέρηση η άνοιξη και όλοι να σκεφτόμαστε στιγμές χαλάρωσης για ένα καφεδάκι ή ένα ποτό σε κάποια πλατεία, πάρκο, ή πεζόδρομο, στα συναρμόδια υπουργεία όμως έχουν διαφορετική άποψη αφού με επείγουσα εγκύκλιο που έφτασε πριν από λίγες ημέρες στους δήμους γίνεται σαφές ότι δεν θα γίνεται πλέον ανεκτό το χάος που έχει δημιουργηθεί με την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους.

Ηδη η εγκύκλιος έχει ανάψει φωτιές στις υπηρεσίες των δήμων και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δήμαρχοι Λάρισας και Τυρνάβου έχουν δώσει εντολή τις υπηρεσίες για την άμεση σύνταξη νέων κανονισμών για τους κοινόχρηστους χώρους. Λόγω του επείγοντος του θέματος ο νέος αυτός κανονισμός θα έλθει προς ψήφιση  πιθανότατα και δια περιφοράς και αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή ακόμη και μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Σύμφωνα με αυτούς τους κανονισμούς θα είναι πλέον αδύνατη η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, θα ξηλωθούν άμεσα όλες οι πρόχειρες κατασκευές και όλοι αυτοί οι κοινόχρηστοι χώροι θα αποδοθούν στις τοπικές κοινωνίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ