ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  61

«Μέσιασε» που λένε και  ο Απρίλης ακροατή μου  και η εκπομπή μετά την πασχαλιάτικη αγρανάπαυση πήρε τα μικρόφωνα για απολογισμό των ημερών, αν και μεταξύ μας κάλλιο να ’παιρνε τα βουνά!

Και ξεκινώ από τα βασικά, ήτοι άρθρον 1ον : Ο κακός μας ο καιρός, που επιτέλους ζεστάθηκε το κοκκαλάκι  μας μετά τα τερτίπια του Μάρτη που τι ήταν να μπει μέσα του ο Δεκέμβρης και πήραμε και μουχλιάσαμε.

Άρθρον 2ον : Πέρασε και το Πάσχα ( αν εξαιρέσεις κάτι απόνερα που μείνανε), όχι τίποτα άλλο να αρχίσει να φεύγει και η… τσίκνα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το τι αρνιά, κοκορέτσια και λοιπά αμνοερίφια εις τεμάχια κατέκλυσαν τα fb  άλλο πράγμα, να σαν τις χλαμύδες  και τις φουστανέλες που εισέβαλλαν στις τηλεοράσεις μας και φέτος.

Στα σοβαρά τώρα! Ο Άδωνις βγήκε λέει στους δρόμους στο πλευρό των εργαζομένων στις Σκουριές (θου, Κύριε), την ώρα  που βουλκανιζατέρ και βενζινάδικα δίνουν μάχη για τα… μάτια της προέδρου της Βουλής και η Ραχήλ Μακρή προβαίνει σε βαρύνουσας σημασίας δηλώσεις εκφράζοντας ανοιχτά την προτίμησή της σε παγκοσμίου φήμης ερμηνευτή ονόματι Παντελίδη!!

Ειδησεογραφικός οργασμός σου λέω και πάμε και κατά αντιπολίτευση μεριά, μέρες που είναι…

Ένα θα σου πω, μίλησε η Ντόρα. Θα κάνω ότι χρειαστεί δήλωσε σιβυλλικά, όπερ μεθερμηνευόμενο ξεκινήστε να μου ξεσκονίζετε την καρέκλα γιατί περιμένει και ο… μπαμπάς μου, νισάφι πια!

Κατά τα άλλα καλά. Έληξε δίχως «να ανοίξει  ρουθούνι» η κατάληψη στην Πρυτανεία, που πιο ατραξιόν για «έγκυρους» και τουρίστες πεθαίνεις!

Το τι selfies (δεν ξέρω αν το γράφω και καλά) και κακό μπροστά από το πανό άλλο να σου λέω…

Τέλος, και σε πείσμα του καναλιού Καρατζαφέρη  που πρότεινε μεταφορά τους  σε άλλες πολιτείες, μετανάστες και πρόσφυγες συνεχίζουν να… λιάζονται (τα λέω καλά υπουργέ μου?)  στο κέντρο της Αθήνας!

Εδώ να προσθέσω και την έντονη ανησυχία Βενιζέλου για ανθρώπους «… που πονάνε και πεινάνε κ. Τσίπρα», διότι ως γνωστόν εμείς ως κυβέρνηση κρεμούσαμε γουρουνόπουλα στα συρματοπλέγματα της Αμυγδαλέζας!!

Υ.Γ. Α, βγήκε και αυτή η εβδομάδα και είμαστε ακόμη στο… ευρώ!

Με σαφώς ευρωπαϊκή  διάθεση η εκπομπή προτείνει ORDINARY GIRL, με τη φωνή της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΓΚΟΛΙΑ,  σε στίχους και μουσική Nick Michaels/ Tara London.

Φρέσκια συνεργασία της Χριστίνας με τη Final Touch, single με jazz/ blues και rock πινελιές σε μια εξαιρετική ενορχήστρωση των Θύμιου  Παπαδόπουλου και  Δημήτρη Λάππα, που απ’ ότι μαθαίνουμε εντυπωσιάζει.

Καλοτάξιδο και καλή μας ακρόαση…

Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ