ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Ζ. ΛΙΟΥΠΑ

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών τίμησε τις εορταστικές εκδηλώσεις που έλαβαν μέρος στην εορτή του Πολιούχου Αποστόλου Θωμά Μακρυχωρίου με αποκορύφωμα την ονοματοθεσία της κεντρικής πλατείας Μακρυχωρίου σε πλατεία Ζήση Λιούπα

Σχετικά με την ονοματοθεσία της κεντρικής πλατείας Μακρυχωρίου σε πλατεία Ζήση Λιούπα ο Γιώργος Μανώλης επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών δήλωσε:

“Η ονοματοθεσία της κεντρικής πλατείας Μακρυχωρίου σε πλατεία Ζήση Λιούπα ήταν πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου Μακρυχωρίου την οποία το δημοτικό συμβούλιο Τεμπών δέχθηκε ομόφωνα. Σε μια σεμνή τελετή στην οποία παρέστησαν αρκετοί τοπικοί άρχοντες, βουλευτές, οι οικείοι του εκλιπόντος, πρώην συνεργάτες του στο Δήμο και πλήθος κόσμου, η δημοτική αρχή  Τεμπών, έκανε την αποκάλυψη της μαρμάρινης επιγραφής  με το όνομα του αείμνηστου δημάρχου Ζήση Λιούπα, τιμώντας με τον τρόπο αυτό τη συνολική του προφορά όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή Μακρυχωρίου αλλά και σε όλο το Νόμο Λάρισας από διάφορες θέσεις και σ΄ αυτή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΜΠροσωπικά συγκινήθηκα διότι την πορεία του Ζήση σαν υπάλληλο, του Ζήση σαν δήμαρχο, του Ζήση σαν οικογενειάρχη, την έζησα από κοντά. Σαν δημοτικός υπάλληλος και εγώ για 20 χρόνια και μετά για μία τετραετία δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου με δήμαρχο τον Ζήση, γνώρισα τον Άνθρωπο Ζήση. Ο Ζήσης ήταν ο υπάλληλος, ο δήμαρχος που πρέπει όλοι να τον έχουν ως πρότυπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ