Ο 3oς ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΙΣΣΑΒΟΥ MTB 2015 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 θα διεξαχθεί στην όμορφη περιοχή του Κισσάβου για 3η χρονιά ο Ποδηλατικός Μαραθώνιος Κισσάβου MTB . Την διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς   και το κατάστημά ποδηλάτων Δαλαβίκας bikes. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας, σε ένα ιδιαίτερου αισθητικού κάλλους φυσικό τοπίο, τον ορεινό όγκο του Κισσάβου.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 από την Αγιά και διαγράφοντας μια κυκλική διαδρομή 82 χλμ., αφού διέλθει διαδοχικά από τα χωριά Ανατολή, Σπηλιά, Καρίτσα, Μελιβοία, Μεγαλόβρυσσο, θα ολοκληρωθεί τερματίζοντας στο αρχικό σημείο εκκίνησης στην Αγιά. Ως ανώτατο χρονικό όριο ολοκλήρωσης  του αγώνα ορίζονται οι 8 ώρες, που σημαίνει ότι μέχρι τις 18:00, θα πρέπει να έχουν τερματίσει όλοι οι αθλητές. Πέραν του παραπάνω χρονικού ορίου, οι αθλητές θα μπορούν να συνεχίσουν με δική τους ευθύνη. Διαφορετικά θα επιβιβάζονται στο όχημα της διοργάνωσης(σκούπα), που θα εξυπηρετεί αυτό το σκοπό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Ανδρών, Γυναικών, OPEN έως 30, 30+ 40+, 50+ , εφόσον συμπληρωθεί η κάθε κατηγορία με έξι αθλητές.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία Ανδρών έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που έχουν δελτίο της Ε.Ο.Π  και για τις κατηγορίες OPEN ποδηλάτες άνω των 18 ετών. Η διοργανώτρια ομάδα ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Με αποστολή της συνημμένης υπεύθυνης δήλωσης  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@dalavikasbikes.gr ,  info @podilatikospineios  ή FAX στο 2410552815  Δαλαβίκας Κώστας. Παρακαλείστε να αποστείλετε δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι 25 Απριλίου έως τις 2.00μ.μ. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στην Γραμματεία από 08:30 π.μ. έως 9:30 π.μ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  Θα διεξαχθεί στις  9:45, στο χώρο της εκκίνησης.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Στο χωριό Καρίτσα θα υπάρχει σταθμός τεχνικού service με εξειδικευμένο προσωπικό.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: Θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού, τροφοδοσία (  μπάρες  SOLO BAR , τζελ ZIP VIT μπανάνες)  και υδροδοσία των  αθλητών,  στα χωριά Ανατολή, Σπηλιά, Καρίτσα, Μελιβοία , Μεγαλόβρυσο. Μετά το τέλος του αγώνα θα παρατεθεί γεύμα σε όλους τους αθλητές από το Σύλλογο Γυναικών Αγιάς.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ:  Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,  ομάδα του Ερυθρού Σταυρού και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λάρισας θα βρίσκεται στο χώρο του αγώνα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα , στους 2ο και 3ο μετάλλιο και δίπλωμα και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα.

ΕΠΑΘΛΑ: Θα απονεμηθούν χρηματικά έπαθλα στους πρώτους τρεις αθλητές στην κατηγορία Ανδρών. Ο 1ος 70ευρώ, ο 2ος 50 ευρώ και ο 3ος αθλητής 30 ευρώ. Θα απονεμηθούν δώρα  στους πρώτους  έξι αθλητές όλων των κατηγοριών. Για όλους τους αθλητές του αγώνα το κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes» προσφέρει τις ακόλουθες εκπτώσεις:

  • -10% ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ  BIANCHI, CANNONDALE, FOCUS,

EDDY MERCKX, WILIER, CUBE, KALKHOFF.

  • -20% ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ.
  • – 15% ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ  ΓΥΑΛΙΑ
  • -10-15% ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.
  • 10 ζευγάρια κάλτσες ENDURA για κλήρωση σε όλους τους αθλητές.
  • 10 παγούρια TACX, για κλήρωση σε όλους τους αθλητές.
  • 5 ζευγάρια ποδηλατικά γάντια, για κλήρωση σε όλους τους αθλητές.
  • Η εταιρεία ENDURA προσφέρει 5 δώρoεπιταγές αξίας 35ευρώ  έκαστη, για κλήρωση σε όλους τους αθλητές.

OIKONOMIKOI OΡOI: Όλοι οι αθλητές όλων των κατηγοριών για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα πρέπει συνεισφέρουν το ποσό των 15 ευρώ το οποίο θα κατατεθεί στη Γραμματεία από 08:30 π.μ. έως 9:30 π.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ