ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΛΑΣ

Συγκίνηση και θλίψη στην Ελασσόνα, στην Τσαριτσάνη και στη γύρω περιοχή, αφού χθες…ημέρα της ονομαστικής του εορτής, «έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός Ελασσονίτης οδοντίατρος Γιώργος Ντούλας, σε ηλικία 63 ετών, μετά από μάχη λίγων μηνών με την επάρατο νόσο.

Ο Τσαριτσανιώτης στην καταγωγή οδοντίατρος, που για πολλά χρόνια διατηρούσε δικό του οδοντιατρείο στο κέντρο της Ελασσόνας, ήταν αγαπητός στην τοπική κοινωνία, ανοιχτός, άτομο χαμηλών τόνων, επικοινωνιακός, εξαίρετος οικογενειάρχης, ευγενικός, ανθρώπινος, με χιούμορ, φίλος της μουσικής και των τεχνών. Πέρα από την επιστήμη και τη δουλειά του, όταν έβρισκε ευκαιρία με τους φίλους του φρόντιζε για μικρές «αποδράσεις» στη φύση(δεινός φίλος του κυνηγιού) η και με καλή παρέα παίζοντας μπουζούκι και μπαγλαμά.

Αφήνει πίσω την σύζυγο του οδοντίατρο Αντιγόνη Σπανού – Ντούλα και τις 2 κόρες του, την τραπεζικό(στην τράπεζα Πειραιώς) Χαρίκλεια Γκόγκου(παντρεμένη με τον φυσικό – εκπαιδευτικό Γιάννη Γκόγκο) και την γεωπόνο – καθηγήτρια μουσικής Ευλαμπία Ντούλα.

Ο Τσαριτσανιώτης οδοντίατρος(…που υπεραγαπούσε τη γενέτειρα του) «έφυγε» όρθιος και περήφανος, αφού έως και πριν λίγο καιρό εμφανιζόταν στην περιοχή. Ο θάνατος του ξάφνιασε την τοπική κοινωνία, που δεν φανταζόταν την ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.

Η κηδεία του Γιώργου Ντούλα θα γίνει σήμερα, Παρασκευή, στη 1 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας.

Ελευθερία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ