Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΡΕΚΑΣ

Την τιμητική του είχε σήμερα σε πρωινή εκπομπή του Mega ο νέος διοικητής της 5ης ΥΠΕ Νέστορας Αντωνίου, αφού ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σκρέκας, νομίζοντας ότι χτύπησε φλέβα χρυσού, κουνούσε επιδεικτικά ένα έγγραφο που έστειλε στις 22 Απριλίου ο κ. Αντωνίου στις  διοικήσεις των νοσοκομείων γνωστοποιώντας τους τις προβλέψεις της πράξης νομοθετικού περιεχομένου για τα αποθεματικά και τίποτε άλλο.

Ο κ. Σκρέκας βρήκε πίσω από αυτό το έγγραφο εμπλοκή του υπουργού Υγείας και πάνω σε αυτό στηρίχθηκε όλη η επιχειρηματολογία της ΝΔ για παραίτηση του κ. Κουρουμπλή.

Τελικά το έγγραφο ήταν απλά μια διαβίβαση της ΠΝΠ ενώ όπως αποδείχθηκε από όσα ακολούθησαν τα αποθεματικά των νοσοκομείων είναι εκτός ΠΝΠ και ήδη οι διοικήσεις των νοσοκομείων ενημερώθηκαν για αυτό.

Ομως πίσω από όλα αυτά και με δεδομένο ότι μόνο από το νοσοκομείο Τρικάλων διέρρευσε το έγγραφο, μήπως κρύβεται το θέμα της παιδιατρικής στο συγκεκριμένο νοσοκομείο τη λειτουργία της οποίας κάποιοι σαμποτάρουν εκ των έσω και αυτοί δεν είναι οι νέοι διοικούντες την ΥΠΕ;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ