ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η διοίκηση του ΕΚΝΛ αποφάσισε να οργανώσει τις εκδηλώσεις της εργατικής Πρωτομαγιάς, με ταξικό, αγωνιστικό περιεχόμενο, ενάντια στο κεφάλαιο, την κυβέρνηση, την ΕΕ, αλλά και στις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, που εμποδίζουν την ταξική ανασύνταξη και αντεπίθεση του συνδικαλιστικού κινήματος.

Αποφάσισε για την 1η Μάη, 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στις 10 π.μ. στην Κ. Πλατεία, στην οποία καλούμε όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νέους, γυναίκες, αυτοαπασχολούμενους, μικρούς αγρότες και όχι να αφήσουμε να εκφυλιστεί ως αργία, μέρα των λουλουδιών και γλεντιού, που και φέτος θέλουν να κάνουν διάφοροι, όπως η Δημοτική Αρχή Λάρισας (ΣΥΡΙΖΑ – Οικολόγοι – μερίδα ΠΑΣΟΚ), που συνεχίζει στα χνάρια της προηγούμενης το πανηγύρι στην ύπαιθρο.

Επίσης, αποφάσισε 1 ώρα στάση εργασίας την Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Απρίλη, προκειμένου να αξιοποιηθούν από τα σωματεία για εκδηλώσεις σε τόπους δουλειάς.

Ενώ, την Πέμπτη 30 Απρίλη, στις 8.30 μ.μ., θα προβάλλει την ταινία “Εργατικό δυναμικό”, στην αίθουσα συνελεύσεων του ΕΚΝΛ.

Την Πέμπτη 7 Μάη, οργανώνει ημερίδα για την Κοινωνική Ασφάλιση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσά μας, στην οποία καλούμε όλους τους συνδικαλιστές και εργαζόμενους.

Με αφορμή την κινητοποίηση η διοίκηση του ΕΚΛ εξέδωσε ανακοίνωση – κάλεσμα συμμετοχής προς τους εργαζόμενους και όλα τα λαϊκά στρώματα. Για να δείτε το κάλεσμα πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ