ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  62

Κανείς μια βόλτα που λέει ο λόγος στο διαδίκτυο για να ενημερωθείς και καταλήγεις με νεύρα ρε ακροατή μου. Και εξηγούμαι. Για την επιστολή Σμαραγδή ο λόγος και η απογοήτευση από κοντά, αφού όπως αναφέρει ο γνωστός σκηνοθέτης εκθέματα και πίνακες της ταινίας του για το Δομίνικο Θεοτοκόπουλο αλλά και πρωτότυπο έργο του ίδιου του El Greco, προσφορά παρακαλώ στο Δήμο Ηρακλείου

και «μαγιά» αν θες για τη δημιουργία μουσείου, σαπίζουν και απαξιώνονται, ενώ κάποιοι… φωστήρες δρομολογούν και την απόσυρσή τους από το χώρο όπου βρίσκονται!!

Την ίδια ώρα στο χωριό μας πάνω από 2.500 νοματαίοι έδωσαν… μάχη διαβάζω για ένα τραπέζι σε γνωστό χώρο πολιτισμού, καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας βεβαίως- βεβαίως, για τα μάτια λαϊκού  τροβαδούρου και το ντέρμπι ανάμεσα στα δύο… καλλιτεχνικά γεγονότα έληξε άδοξα, ήτοι Οικονομόπουλος- Θεοτοκόπουλος σημειώσατε 1!

Το τι τσιφτετέλι τούρκικο σινανάι  γιαβρούμ, λουλουδικό  και 5λιτρη σαμπάνια άλλο να σου λέω και άλλο να παραγγέλνεις στο μαιτρ.

Από γνωστούς  και  επώνυμους της τοπικής κοινωνίας μέχρι τη Σούλα- βοηθός πιστολάκι, άπαντες μεγαλούργησαν επί πιστός μαθαίνω, ήταν δε τέτοια η πρεμούρα ορισμένων για παρουσία στο καλλιτεχνικό γεγονότο  που ντόπιοι αρχοντάδες, αφού λύσανε πρώτα τα προβλήματα του τόπου, έκαναν λέει παρέμβαση για εξεύρεση τραπεζιού στο μπουζουκομάγαζο, προκειμένου να μην μείνουν στην απ’ έξω οι πελάτες, όπα λάθος, οι ψηφοφόροι τους!

Είδηση γινήκαμε στο Βηματοδότη γιατρέ μου και ποιος μας πιάνει (… και από πού,  θα’ ρθω να συμπληρώσω η εκνευρισμένη!).

Τι να πεις, όχι αυτή η «στροφή»  στην ποιότητα των τελευταίων ημερών πολύ με έχει προβληματίσει, πολύ… ανοιχτά την παίρνουμε ρε φίλε και θα «βρούμε».

Στα πλατώ  της εκπομπής, για τον El Greco ρε γαμώτο, GRECO MASKARA, από το ομότιτλο και κάποτε απαγορευμένο του Γιάννη Μηλιώκα, σε στίχους και μουσική του ίδιου.

Και μη χειρότερα, που πολύ αμφιβάλλω…

Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ