ΣΟΚ: Ο ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΤΗΝ 4ΧΡΟΝΗ ΑΝΝΥ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΛΕΥΕ

Με τις χειρότερες αποκαλύψεις λύθηκε το μυστήριο εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ, η οποία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα! Ιδιαιτέρως σοκαριστικό το γεγονός της απόκρυψης του πτώματος του παιδιού, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τεμαχισμό!

Σύμφωνα με την ανατριχιαστική κατάθεση που έδωσε στις βουλγαρικές αρχές ο φίλος του πατέρα, αφού το τεμάχισε, το έβρασε, ενώ άλλα κομμάτια τα πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και άλλα σε σακούλες απορριμμάτων και μετά στα σκουπίδια!

Ο 27χρονος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της κόρης του.

Υπενθυμίζουμε ότι όταν η μητέρα της Άννυ επέστρεψε από τη Γερμανία, ο πατέρας τής αποκάλυψε ότι είχε χάσει το παιδί. Οι δύο γονείς πανικοβλήθηκαν και αντί να δηλώσουν την εξαφάνιση της 4χρονης έφυγαν στη Βουλγαρία.

Εκεί, τους φιλοξένησε ο φίλος του πατέρα, του οποίου η κατάθεση αποτέλεσε ‘”κλειδί” στις έρευνες της Αστυνομίας. Λίγο πριν από τη σύλληψη του πατέρα, ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε αίμα σε δείγμα από το διαμέρισμα στη Μιχαήλ Βόδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία 4χρονης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί την 24 Απριλίου 2015. Δράστης είναι 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας βιολογικός πατέρας του θύματος. Παρουσίαση της υπόθεσης θα γίνει από τον Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη αύριο (5/5) και ώρα 12.00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ