ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΡΕΝΟΥ

Δύο Αλγερινοί “ελαφροχέρηδες” άδειασαν τους συνεπιβάτες τους στην ταχεία του ΟΣΕ με δρομολόγιο Αθήνα Θεσσαλονίκη. Συνελήφθησαν από το αστυνομικό τμήμα Θηβών. Οι δυο νεαροί Αλγερινοί μπήκαν στο τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, όχι για να πάνε σε κάποιο προορισμό, αλλά για να κλέψουν ότι μπορούσαν. Όταν κατέβηκαν τους “τσίμπησε” η αστυνομία…

Από την Αθήνα μέχρι τη Θήβα κατάφεραν βάλουν στο χέρι:

– Φορητό Η/Υ, διάφορα κοσμήματα, ενδύματα, υποδήματα και άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, τα οποία έκλεψαν από αποσκευές ενός 23χρονου και μιας 33χρονης, που ήταν στο χώρο του σκευοφύλακα.

– Από το κυλικείο, ένα τσαντάκι μέσης που περιείχε τις εισπράξεις, καθώς και χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του υπαλλήλου που εργαζόταν σε αυτό.

– Ένα πορτοφόλι, από έναν 58χρονο, που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

– Επίσης προσπάθησαν να κλέψουν και τη τσάντα μιας 56χρονης, η οποία όμως τελευταία στιγμή τους κατάλαβε και την πήρε πίσω.

Όταν οι νεαροί Αλγερινοί, ηλικίας 25 και 24 ετών, κατάλαβαν ότι τους πήραν χαμπάρι έτσι αποφάσισαν να κατέβουν στο σταθμό της Θήβας. Εκεί όμως τους περίμεναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών. Στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν να έχουν στις αποσκευές τους πλήθος αντικειμένων και χρηματικό ποσό, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν και έτσι βρέθηκαν με χειροπέδες.

Πηγή: lamiareport.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ