ΣΤΗ “ΦΑΚΑ” ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Απάτη σε βάρος γνωστού επιχειρηματία στον Αμπελώνα, πήγαν να στήσουν άτομα εκ των οποίων ο ένας έπεσε στα χέρια της αστυνομίας λίγο πριν αποσπάσει τα χρήματα που είχε ζητήσει γυναίκα συνεργός του από τον επιχειρηματία.

Ολα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν μία γυναίκα που προς το παρόν παραμένει άφαντη προσποιούμενη φίλη του επιχειρηματία του ζήτησε να δώσει σε γνωστό της άτομο 1.700 ευρώ για να της τα μεταφέρει στην Αθήνα όπου δήθεν βρισκόταν αντιμετωπίζοντας σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και χρειαζόταν επειγόντως τα χρήματα.

Ο επιχειρηματίας που δεν έπεσε στην παγίδα επικοινώνησε με τη φίλη του και μόλις διαπίστωσε ότι επρόκειτο για απάτη ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ για να γίνει πιστευτός πήγε στην Τράπεζα δήθεν για να βγάλει χρήματα και στη συνέχεια έδωσε ραντεβού με τον απατεώνα στο κατάστημά του όπου ήδη είχαν φτάσει οι αστυνομικοί της ασφάλειας.

Μόλις ο απατεώνας μπήκε στο κατάστημα βρέθηκε προ εκπλήξεως αφού οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Α.Δ. Λάρισας. Τώρα οι αστυνομικοί αναζητούν τη γυναίκα που τηλεφώνησε, αλλά και ερευνούν το ενδεχόμενο να υπήρχε και άλλος συνεργός ενώ δεν αποκλείουν οι εν λόγω απατεώνες να εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ