Ο ΠΟΛ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ TWITTER ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥΣ 600.000 FOLLOWERS!

Ο νομπελίστας οικονομολόγος δεν γνώριζε καν ότι από το 2008 έχει τον δικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το Twitter είναι ένας τεράστιος, συναρπαστικός κόσμος όπου εκατομμύρια απλοί χρήστες, διασημότητες, ακόμη και ηγέτες κρατών ή γαλαζοαίματοι, συνομιλούν καθημερινά και μερικοί από αυτούς έχουν εκατοντάδες χιλιάδες (ή εκατομμύρια) followers.

Μαζί με αυτούς είναι και ο Πολ Κρούγκμαν, που μάλλον αποτελεί μια κατηγορία μόνος του!

Ο λόγος είναι απλός. Ο πασίγνωστος νομπελίστας οικονομολόγος και τακτικός αρθρογράφος των New York Times δεν είχε ιδέα πως έχει δικό του λογαριασμό στο Twitter, έως ότου ξεπέρασε τους 600.000 followers!

«Οι Times έφτιαξαν έναν λογαριασμό στο Twitter για μένα, την ύπαρξη του οποίου δεν γνώριζα μέχρι ο υπεύθυνος σύνταξης, Άντι Ρόζεζνταλ, έγραψε ότι έχω ήδη φτάσει τους 600.000 followers», ανέφερε σε άρθρο του ο Κρούγκμαν.

Ο λογαριασμός του, που δημιουργήθηκε το 2008 έχει σήμερα 1 εκατ. followers, εξακολουθεί να μην είναι στα άμεσα ενδιαφέροντα του Κρούγκμαν. Τα ποσταρίσματά του είναι αυτοματοποιημένα και πάντα οδηγούν στα άρθρα που γράφει για τους New York Times.

Μάλιστα, το 2013 είχε γράψει και τους λόγους για τους οποίους δεν τουιτάρει: «Ένας λόγος είναι ότι έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω. Ένας άλλος είναι ότι η άμεση αντίδραση σε ό,τι συμβαίνει δεν μου φαίνεται κάτι ενδιαφέρον. Όμως πρέπει να παραδεχτώ ότι έχω καταλάβει πόσο εύκολα μπορεί να καταστραφεί κάποιος, γράφοντας κάτι πάρα πολύ προσβλητικό».

fortunegreece.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ