Μ. ΓΙΩΣΑΦΑΤ, ΕΝΑΣ «ΜΑΓΟΣ»  ΜΕ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!

Πολύ μικρή για να «σηκώσει» την απίστευτη ανταπόκριση των Λαρισαίων αποδείχτηκε την Παρασκευή η αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου, αφού εκατοντάδες βιβλιόφιλοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των διοργανωτών παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ματθαίου Γιωσαφάτ «Να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;».

«Πρόκειται για ένα… μάγο με υποδόριο χιούμορ που με θυμοσοφία, απλό ύφος, βιωματικά στοιχεία, εμπειρία, αγάπη και κατανόηση για τα ανθρώπινα μας συναρπάζει και μας οδηγεί σε επιχειρήσεις αυτογνωσίας», περιέγραψε το συγγραφέα ο Δρ. Σιδέρης Μπακούρας, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, καθηγητής Ψυχιατρικής στο ΤΕΙ Λάρισας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην τεράστια κλινική εμπειρία του Μ. Γιωσαφάτ «… που δεν κάνει ασκήσεις επί χάρτου μιας και έχει «δει» πάνω από 7.000 ζευγάρια!».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Ο Μ. Γιωσαφάτ  δεν χρειάζεται συστάσεις και ελπίζουμε  η σημερινή του παρουσία να είναι η  αρχή για μια μεγάλη συζήτηση», τόνισε σε σύντομο χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης, ενώ για το έργο του Μ. Γιωσαφάτ  μίλησε και η Επ. Καθ. Ψυχολογίας του Παν/μίου  Αθηνών, Αναλύτρια Ομάδας και Επιστημονική υπεύθυνη Ι.Ψ.Α Αθηνά Μαρούδα-Χατζούλη.

Την παρουσίαση του βιβλίου διοργάνωσαν το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης, οι Αντιδημαρχίες  Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και το βιβλιοπωλείο «Γνώση».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ