ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  64

Πολλές οι μέρες που’ χουμε να συντονιστούμε ακροατή μου και μπαίνω ευθύς στο θέμα. Σου’ χει τύχει «κόψιμο» στο άσχετο; Άκομψο θα πεις το ερώτημα μα θα συνεχίσω. Θυμάσαι πως έτρεχες; Να, σαν τις εξελίξεις ένα πράγμα! «Τσουνάμι» που λένε και οι συνάδελφοι εξ Αθηνών και παίρνω αμπάριζα…

Τώρα μη μου περιμένετε τίποτα Ρίγες (από Λετονία μεριά) και άλλες αηδίες, διότι δύο πράγματα μονοπωλούν εσχάτως το ενδιαφέρον της μέσης ελληνικής οικογένειας (εξαιρώ εδώ τη… δημοσιογραφική που κινείται ακόμη κάτω στα λου  κάτω στα λουλουδάδικα  έγινε φασαρία).

Κλείνω εδώ την παρένθεση και το mini παραλήρημα αντάμα και εξηγούμαι: Πανελλαδικές και Eurovision, αυτά μας «καίνε» και δεν σηκώνω κουβέντα!

«Βροχή» μαθαίνω οι κρίσεις πανικού στην εξεταζόμενη μαθητιώσα νεολαία με τη δόλια μάνα «στα κάγκελα», ξέρετε τώρα εκείνο το αθάνατο “ δεν ήταν βατά τα θέματα παιδάκι μου”, όπου το βατό μπορεί να προέρχεται και από το βάτο, ήτοι κάτι μας γρατζούνισε την αξιοπρέπεια και το status στη γειτόνισσα, «βροχή» και οι ψίθυροι που εδώ θα είμαστε θα γίνουν και  κραυγές, πως κυβερνητικοί δάκτυλοι (όχι ρε κακεντρεχείς ο μεσαίος…) δεν θέλουν την πρωτιά στο Euroπανηγύρι λόγω κρίσης!

Όχι, σ’ αυτό το δεύτερο θα σταθώ ιδιαίτερα διότι έχω πηγές!

Που δεν έχει δουλειά μαθαίνω το υπουργικό συμβούλιο και από αχάραγα συνεδριάζει για τους χειρισμούς και τη διαπραγμάτευση με την εκπρόσωπο-αοιδό, μετά  τη σίγουρη νίκη.

Δεν θα συνεχίσω, αρνούμενη να ακολουθήσω κάποιους στον κατήφορο του κιτρινισμού και πάμε στο επόμενο.

Κρίση πανικού νεανία- εξεταζόμενου στο μάθημα της Έκθεσης. Που να ξέρει το Χριστιανόπουλο  θα πάμε με χαρά για τα θέατρα του… δωδεκάθεου?

Δίκιο βουνό, προφανώς για τον ίδιο λόγο δεν είχαν «σήμα» και τα… ευλογημένα στυλό και βρέθηκε «εκτός θέματος» το παλικάρι.

Αθάνατο BIC… και μη Θεέ μου χειρότερα!!

Στηρίζοντας πάντα το θεσμό της δόλιας μάνας-και μην κοιτάτε τους γελοιογράφους- η εκπομπή προτείνει Μιλτιάδη Πασχαλίδη. Σε στίχους και μουσική δική του ακούμε ΞΕΝΙΟΣ, από το δίσκο του «Η ΚΡΗΤΗ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ».

Υ.Γ. Καλή συνέχεια στα παιδιά που γράφουν και… γράψτε τους. Οι εξετάσεις είναι μόνο η αρχή, όχι το τέλος!

Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ