ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Τον Αντιπερειφερειάρχη Δημήτριο Παπαδημόπουλο, επισκέφθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Ντόντος,  μεταφέροντας τα οξυμένα προβλήματα  και την αγωνία των κτηνοτρόφων και αγροτών του δήμου Τεμπών (επιδοτήσεις, κατανομή βοσκοτόπων, καταρροϊκός πυρετός, εκτιμήσεις ζημιών λόγω παγετού, φορολόγηση) και άλλα βασικά ζητήματα

που αφορούν την τοπική κοινωνία. Επίσης ζητήθηκε η συνδρομή της Περιφέρειας στο κόψιμο των χόρτων στα παράλια του δήμου Τεμπών και χορήγηση ενός μηχανήματος έργου για τη συντήρηση καθέτων δρόμων στους παραλιακούς οικισμούς.

Ο αντιπερειφερειάρχης τόνισε  ότι η Περιφέρεια παρακολουθεί από κοντά  τα οξυμένα προβλήματα των αγροκτηνοτρόφων και κάνει καίριες παρεμβάσεις  για οριστική λύση των προβλημάτων τους.

Για τα προβλήματα καθημερινότητας στα παράλια του δήμου υποσχέθηκε ότι οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας θα συνδράμουν στο κόψιμο των χόρτων και τη συντήρηση δρόμων, ώστε οι ντόπιοι αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες των παραλίων ενόψει και του καλοκαιριού να απολαμβάνουν τα υπέροχα παράλια του Δήμου μας χωρίς προβλήματα και ελλείψεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ