Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Πανηγυρική νίκη από την πρώτη Κυριακή πέτυχε η Φώφη Γεννηματά στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Η κ. Γεννηματά συγκέντρωσε το “μαγικό” ποσοστό 53%, που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να ξαναστηθούν κάλπες την επόμενη Κυριακή. Την συνεχάρη ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Νίκη από την πρώτη Κυριακή εξασφάλισε, με άνεση, η Φώφη Γεννηματά. Συγκέντρωσε το 53% των ψήφων αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ανδρέα Λοβέρδο με 25%, ενώ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος “τερμάτισε” τρίτος με ποσοστό 21%.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επικοινώνησε με τη Φώφη Γεννηματά, την οποία συνεχάρη για την εκλογική νίκη της.  Επικοινώνησε επίσης με τους άλλους δύο υποψηφιους και τους συνεχάρη για το υψηλό επίπεδο του αγώνα που έδωσαν.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αύριο στις 12.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τη Φώφη Γεννηματά παρουσία των άλλων δύο συνυποψηφίων της στην κούρσα της διαδοχής.

Click4more: ΠΑΣΟΚ εκλογές: Πρόεδρος από την πρώτη Κυριακή η Γεννηματά, εκτός απροόπτου

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Η σημερινή συμμετοχή είναι μήνυμα προοπτικής για την παράταξη. Η συμμετοχή της νέας γενιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η νέα πολιτική γενιά έδωσε μια μάχη με αρχές, αξιοπρέπεια και πολιτικό περιεχόμενο.

Μια μάχη για το μέλλον. Συνεχίζουμε για την ενότητα και την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες για τη δύναμη που μας έδωσαν. Συγχαίρω τη νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Στην πιο δύσκολη φάση της χώρας θα δώσουμε μαζί την μάχη της ευθύνης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ