ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΛΕΜΑ ΑΙΡΕΤΟΥ ΑΠΥΣΠΕ  ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΑΚΕ

 

Ο αιρετός του ΑΠΥΣΠΕ και μέλος της Εκκίνησης Απ. Καλέμας, με σημερινή του δήλωση απαντά στην επίθεση που δέχθηκε από τη ΔΑΚΕ αναφέροντας τα εξής: “Τον τελευταίο καιρό ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου καλούμαστε να αποδείξουμε καθημερινά πως δεν είμαστε «ελέφαντες». Όπως γνωρίζει πολύ καλά η ΔΑΚΕ μιας κι έχει στα χέρια της  το αίτημα που κατέθεσα στην Περιφερειακή Διεύθυνση  δεν έκανα καμία καταγγελία εναντίον κανενός συναδέλφου.

Ζήτησα απλά να ελέγξει η νομική υπηρεσία την νομιμότητα της υποψηφιότητας και να μου απαντήσει.

Αντί  λοιπόν να διαμαρτύρομαι  εγώ, που μου προσάπτουν κατηγορίες  που δεν ισχύουν και οι οποίες επισύρουν και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, μου ζητούν και να παραιτηθώ από πάνω.

Σε  όλη την Ελλάδα σε παρόμοιες περιπτώσεις που προέκυψαν δεν επιτράπηκε η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, αποφάνθηκε γι αυτό το υπουργείο και η νομική σύμβουλος της ΔΟΕ και το γνωρίζει η  ΔΑΚΕ. Ας μας απαντήσει ήταν νόμιμη η υποψηφιότητα;

Γιατί λοιπόν την έπιασε τέτοια πρεμούρα για τον υποψήφιο δ/ντή του εν λόγω σχολείου. Είναι τυχαίο το γεγονός πως είναι μέλος της ΔΑΚΕ;  Τους ενδιαφέρει πράγματι η νομιμότητα και το δίκαιο ή οι ψήφοι των δ/ντών Δημοτικών Σχολείων για την εκλογή του νέου Δ/ντή Α/θμιας  Ε/κπσης που θα γίνει στο προσεχές διάστημα;  Όταν συνάδελφοι μετακινούνταν με υπηρεσιακά σημειώματα και χωρίς τη θέλησή τους από τα σχολεία τους, γιατί δεν  έδειξε τέτοιο ζήλο και δεν  κατέκλυσε τον τύπο με ανακοινώσεις;

Ας μην κρυβόμαστε λοιπόν πίσω από το δάκτυλό μας. Οι συνάδελφοι με εξέλεξαν για αιρετό του ΑΠΥΣΠΕ και την ΕΚΚΙΝΗΣΗ  πρώτη δύναμη, γιατί φέρνουμε στον κλάδο το διαφορετικό και όσο θα είμαι στη θέση αυτή, θα υπηρετώ μόνο τα δίκαια συμφέροντα των συναδέλφων και τίποτε άλλο, όπως δεσμεύτηκα να  κάνω. Αν είναι να παραιτηθεί κάποιος να είναι αυτός/οί που βρίσκονται  στις ίδιες θέσεις  την τελευταία δεκαετία και οδήγησαν  τη χώρα και τον κλάδο σ αυτή την κατάσταση”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ