ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ Ν. ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟ

Λόγω των έκτακτων πολιτικών εξελίξεων αναβάλλονται οι προγραμματισμένες συναυλίες της Νατάσσας Μποφίλιου στις 6 Iουλίου στο Βόλο και στις 7 Ιουλίου στη Λάρισα. Η συναυλία στη Λάρισα αναβάλλεται για την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Τα προπωληθέντα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Όσοι επιθυμούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν με τους εξής τρόπους:

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια με πιστωτική κάρτα θα επιστραφούν τα χρήματά τους στην πιστωτική τους κάρτα.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια από το ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “ΓΝΩΣΗ” θα επιστραφούν τα χρήματά τους από το ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “ΓΝΩΣΗ” (ωράριο καταστημάτων).

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια από τα καταστήματα Viva (Public, Seven spots κλπ) παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με την εταιρεία PROSPERO καθημερινά 12.00-18.00, για να τακτοποιηθούν οι επιστροφές των χρημάτων τους.

Για τη συναυλία στο Βόλο δεν έχει ορισθεί ακόμα νέα ημερομηνία.

Όσοι επιθυμούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν με τους εξής τρόπους:

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια με πιστωτική κάρτα  θα επιστραφούν τα χρήματά τους στην πιστωτική τους κάρτα.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια από τα καταστήματα ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ και ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους τις ώρες λειτουργίας των συγκεκριμένων καταστημάτων.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια από τα καταστήματα Viva (Public, Seven spots κλπ)  μπορούν να  εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουλίου μόνο από το ΔΙΑΥΛΟ,  Τοπάλη 14, τηλέφωνο 24210 25363 και αποκλειστικά τις ώρες 12.00-14.00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ