ΔΗΜΑΡ: “ΝΑΙ” ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – “ΌΧΙ” ΣΤΗ ΡΗΞΗ

 

Η χώρα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν χρειάζεται δημοψήφισμα.  Δεν επιλύει κανένα πρόβλημα, ούτε δίνει απάντηση στη λιτότητα, στο χρέος, στην κρίση… Απλώς το δημοψήφισμα συσκοτίζει τις πολιτικές διαφορές και υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσει φαινόμενα εθνικού διχασμού. Δημιουργεί πόλωση και πολλαπλασιάζει τα αδιέξοδα.
Από τη στιγμή όμως που η κυβέρνηση αποφάσισε να μας οδηγήσει σε μια περιπέτεια από την οποία και η ίδια δεν γνωρίζει πως θα βγούμε αφού δεν διαθέτει και ούτε προτείνει κάποιο σχέδιο, η θέση μας είναι ξεκάθαρη: ΝΑΙ στην Ευρώπη και στην ευρωζώνη, ΝΑΙ στην λύση και ΟΧΙ στη ρήξη.

Είναι αλήθεια ότι και οι εμμονές των εταίρων και η αναποτελεσματικότητα της ελληνικής κυβέρνησης μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Όμως το αδιέξοδο της ρήξης θα δημιουργήσει εφιαλτικές καταστάσεις όχι μόνο στην οικονομία αλλά συνολικά στην κοινωνία. Είμαστε αντίθετοι στην επιστροφή στη δραχμή. Είμαστε αντίθετοι στην απομόνωση που κάποιοι εντελώς επιπόλαια οδηγούν τη χώρα μας. Είμαστε αντίθετοι στη “λύση” της απόλυτης χρεωκοπίας και της πτώχευσης.
Πρέπει να ψηφίσουμε ΝΑΙ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ