ΜΕ ΥΦΟΣ… ΕΠΑΡΧΟΥ: ΑΞΙΩΝΩ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Θέλει (;) η ευρωπαϊκή γραφειοκρατία να κρύψει τον απύθμενο αυταρχισμό της κι ο εκνευρισμός δεν την αφήνει… Απόδειξη, η απροσχημάτιστη παρέμβαση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα εσωτερικά της χώρας…

Οραματιζόμενος επικράτηση του «Ναι» στο δημοψήφισμα, ο Μάρτιν Σουλτς «δίνει γραμμή», μιλώντας στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt:  Τέλος της «εποχής ΣΥΡΙΖΑ» και σχηματισμός «κυβέρνησης τεχνοκρατών».

Είπε συγκεκριμένα: «Θα καταστεί επιτακτική ανάγκη η διεξαγωγή νέων εκλογών εάν ο ελληνικός λαός ψηφίσει υπέρ του προγράμματος μεταρρυθμίσεων και επομένως υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη και ο Τσίπρας, κατά λογική συνέπεια,  παραιτηθεί»

Πρόσθεσε πως, για να εξασφαλιστεί η συνέχεια του κράτους την περίοδο ως τις εκλογές, πρέπει να διοριστεί «μια κυβέρνηση τεχνοκρατών, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε».

«Εάν αυτή η μεταβατική κυβέρνηση καταλήξει σε μια λογική συμφωνία με τους πιστωτές, τότε θα πρόκειται για το τέλος της εποχής ΣΥΡΙΖΑ. Έπειτα από αυτό, η Ελλάδα θα έχει ξανά μια πιθανότητα», ανέφερε ο κ. Σουλτς.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι  «απρόβλεπτος και χειραγωγεί τον κόσμο στην Ελλάδα», δείχνοντας έναν «σχεδόν δημαγωγικό χαρακτήρα». Προφανώς … καλομαθημένος από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ο κ. Σουλτς  ανέφερε πως έχει «φθάσει στο απόλυτο μηδέν» η εμπιστοσύνη του προς τη βούληση της Αθήνας να διαπραγματευτεί…

stokokkino.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ