ΑΝΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ο ΛΑΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ

Ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος εξέδωσε το γραφείο Τύπου της οργάνωσης Λάρισας των ΑΝΕΛ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Σήμερα νίκησε η δημοκρατία. Απέδειξε ο Ελληνικός Λαός οτι ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ… Η Δημοκρατία νίκησε Ο λαός με μεγάλη διαφορά αποφάσισε να δώσει την εντολή του ΟΧΙ, εντολή που είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστούν οι θεσμοί . Όλες αυτές τις ήμερες βιώσαμε μια προσπάθεια εκφοβισμού του Έλληνα πολίτη από κύκλους και μέσα ενημέρωσης εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο φόβος και ο εκφοβισμός δεν πέρασε.. Από αύριο ξεκινάει η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς σε μια νέα γερή βάση. Η Ελλάδα συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με το ΟΧΙ στην λιτότητα, ΟΧΙ στην περικοπή μισθών-συντάξεων, ΟΧΙ στην παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Από αύριο όλοι μαζί ενωμένοι, με σκοπό η πατρίδα μας να προχωρήσει μπροστά και να βρει ξανά τον δρόμο της ανάπτυξης. Το μεγάλο ΟΧΙ που δόθηκε σήμερα είναι μια μεγάλη νίκη, μέσα από τα σπλάχνα του Ελληνικού λαού, η δημοκρατία νίκησε, ο Ελληνικός λαός ήταν, είναι και θα είναι για πάντα ενωμένος και δυνατός. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ