ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  68

Ντρέπομαι για λογαριασμό μας ακροατή μου, χάλια μαθαίνω τα νεύρα της Αγγέλας  μετά τα χθεσινά, ο Γερούν  γέρασε δέκα χρόνια, μοναδικό «λίφτινγκ» δε, αυτό  που καταγράφηκε στην οικογένεια του επίτιμου!!

Σ’ αυτό το πνεύμα και υπό το βάρος των εξελίξεων που θα λέγανε και οι συνάδελφοι εξ Αθηνών αν είχαν φωνή μετά το χθεσινό… στραπάτσο,  έρχομαι να καταθέσω ανάλυση!

«Εκκωφαντικό» βλέπεις το ΟΧΙ και θέλουμε το χρόνο μας μετά τους… μαραθώνιους τηλεοπτικής βλακείας, στους οποίους ουκ ολίγοι επιδόθηκαν.

Και ως παραγωγός που σέβεται τον εαυτό της ξεκινώ με τα του οίκου μας, διότι στα «ξεμποστανιάσματα» μας τέλειωσε και ο Αντώνης!

Που δεν τον καταλάβαμε ως λαός,  ένα και είχε και μέτωπα ανοιχτά μέσα-έξω,  δύο.

Που «μέτωπα» είχε θα συμφωνήσω, μούτρα δεν είχε μετά τα όσα προηγήθηκαν.

Στη λεβεντογέννα πάλι χορεύουν πεντοζάλη! Βλέπετε εκτός από την κόρη,  που από Σάββατο έβλεπε μακριά τηρώντας… δεοντολογία, υπάρχει και ο γιόκας. Εναλλακτική να’ ναι και ότι να’ ναι πρόεδρέ  μου, που ο Θεός τους κόβει ψήφους και σου δίνει χρόνια!

Από την άλλη σκέφτομαι και το «μπροστάρη», που τι το’ θελε και το «άνοιγε»  μετά από έξι χρόνια που το’ χε μόνο για το Μπαϊρακτάρη  και τις ψαροταβέρνες της Ραφήνας; Άβυσσος…

Ουρές λοιπόν για τη νεοδημοκρατική  και από κοντά και νεοφιλελεύθερη με ολίγον από κέντρο «καρέκλα» και κόσμος πάει και έρχεται τύπου «… δεν ξέρω, θα το σκεφτώ για το καλό της παράταξης και του τόπου βεβαίως- βεβαίως».

Τι Βορίδης,  τι Κεφαλογιάννη, τι Δένδιας  και Τατούλης, μέχρι και ο Κικίλιας  διεκδικεί το… ριμπάουντ!!

Άρχισα τα όργανα και πιάστε… στασίδι διότι η παράσταση προβλέπεται μακρά.

Υ.Γ. 1 ΟΧΙ, δεν προσπερνώ την «παραίτηση» Βαρουφάκη  και συχώρα με  ρε Γιάνη  μα όταν γράφεις πως οι συμμετέχοντες στο Eurogroup  και λοιποί εταίροι θα «εκτιμούσαν» την απουσία μου από τις συνεδριάσεις τους, μου δίνεις και μένα το δικαίωμα να χρησιμοποιήσω τα ίδια… εισαγωγικά!

Υ.Γ. 2 Συντεταγμένο ρεσιτάλ των δημοσκοπικών  εταιρειών και όλοι μαζί οι έγκυροι στον… κουβά χαρές μου;

… Για πάμε τραγούδι! Με τη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη ακούμε ΕΝΑ ΟΧΙ, σε στίχους Θοδωρή Γκόνη  και μουσική Νίκου Ξιδάκη, από το δίσκο της ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ.

Αφιερωμένο…

Χικ  FM.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ