ΈΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥΣ

 

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η αλληλεγγύη που επέδειξαν οι κάτοικοι του Παλαιομονάστηρου για το πρόβλημα μιας οικογένειας συγχωριανών τους. Όλα ξεκίνησαν την 1η Ιουλίου όταν ο 26χρονος γιος της οικογένειας Ε. Π. τραυματίστηκε την σε τροχαίο με τη μηχανή που οδηγούσε η οποία για άγνωστους λόγους προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο λίγο πριν την είσοδο του χωριού.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος αρχικά στο Νοσοκομείο Τρικάλων και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα, ευτυχώς εκτός κινδύνου στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η μητέρα του νεαρού βρίσκεται στο Νοσοκομείο κοντά στον 26χρονο και πίσω έμεινε ο πατέρας ο οποίος έπρεπε να μαζέψει από τα χωράφια κροκάρι και κρεμμύδια τα οποία καλλιεργούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε στο χωριό μέσω των μεγαφώνων από το κοινοτικό γραφείο ότι όσοι θέλουν να βοηθήσουν τον πατέρα πρέπει να συμμετάσχουν στην συγκομιδή του προϊόντος.

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και εμφανίστηκε σχεδόν όλο το χωριό, με ανθρώπους κάθε ηλικίας οι οποίοι εθελοντικά πήγαν να βοηθήσουν τον πατέρα στα χωράφια.

Αυτό δείχνει εμπράκτως την αλληλεγγύη και την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ