ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΪΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Επιτροπή Λαϊκής Αλληλεγγύης Ν. Λάρισας, που συγκροτήθηκε από το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και την Ενωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ), λειτουργεί με έδρα το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6, τηλέφωνο 2410 250708, FAX 2410 257758).

Στο πλαίσιο των δράσεων της, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω συναντήσεις, με σκοπό να ενημερωθεί και να καταθέσει τις προτάσεις της.

  • Τρίτη 7/7/2015 και ώρα 2 μ.μ – συνάντηση με το Δ.Σ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας
  • Πέμπτη 9/7/2015 και ώρα 10 π.μ. – συνάντηση με τον διοικητή των Νοσοκομείων (ΠΠΝΛ, ΓΝΛ).

 

Παράλληλα ανακοινώνει ότι στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, θα συγκεντρώνονται από την Πέμπτη 9/7, και τις ώρες 9 π.μ έως 2 μ.μ και 7-9 μ.μ, καθημερινά (πλην Σαββάτου-Κυριακής) από όσους θέλουν να προσφέρουν:

Α)  Τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως (αλεύρι, λάδι, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, διάφορα τρόφιμα σε κονσέρβες, κ.α)

Β) Φάρμακα που διατηρούνται εκτός ψυγείου, κυρίως (αντιυπερτασικά, αντιβιοτικά, αντιφλεγμονώδη, παυσίπονα, για διαβητικούς, για χρόνιες παθήσεις, κ.α).

Αυτά θα διατίθενται ανάλογα με τις ανάγκες και φυσικά σε ποσότητες που θα είναι δυνατόν να δωθούν, μέσω της καταγραφής που θα κάνουν τα σωματεία και οι Λαικές Επιτροπές σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη (άποροι, άνεργοι, απλήρωτοι, κλπ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ