Ο ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ Ζ. Κ. ΓΙΟΥΝΚΕΡ

Στο ευρωκοινοβούλιο μίλησε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Κομισιόν  Ζ. Κ. Γιούνκερ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι το διευθυντήριο των Βρυξελλών πιστό στις εντολές της Γερμανίας εξακολουθεί να θεωρεί απαράδεκτη κίνηση το δημοψήφισμα, αγνοώντας επιδεικτικά τα μηνύματα του Ελληνικού λαού.

Αλλωστε το γεγονός ότι ο κ. Γιουνκέρ ακόμη και σήμερα εντός του ευρωκοινοβουλίου, της κοιτίδας της ευρωπαϊκής δημοκρατίας, ζήτησε εξηγήσεις από τον Ελληνα πρωθυπουργό για την απόφασή του να προχωρήσει σε δημοψήφισμα, αποδεικνύει ότι η δημοκρατία και η λαϊκή ετυμηγορία βλάπτουν σοβαρά το ευρωπαϊκό ιερατείο.

Και ενώ η εμμονή των Ευρωπαίων να δηλώνουν αλλεργικοί στη δημοκρατία είναι εξοργιστική, η επιμονή του κ. Γιούνκερ στην περαιτέρω υποβάθμιση του επιπέδου ζωής των Ελλήνων και η άποψή του ότι πρέπει να μειωθούν και άλλο μισθοί και συντάξεις για να εξισωθούν με αυτούς στις χώρες που έχουν χαμηλό βιωτικό επίπεδο στην Ε.Ε., πρέπει να προκαλέσει συναγερμό στην κυβέρνηση ώστε να πάει έτοιμη για όλα στις σημερινές συζητήσεις σε eurogroup και σύνοδο κορυφής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ