ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2015 η εθνική μας, καθώς στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και για τον 1ο όμιλο επικράτησε με σκορ 2-0 της αήττητης μέχρι τώρα Ουκρανίας , με τέρματα των Ορφανίδη- Καραχάλιου, μετά από πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο στάδιο της Βέροιας.

Με στόχο τη νίκη-πρόκριση φτάνει στη Λάρισα η Εθνική Νέων καθώς την Πέμπτη, στις 10 το βράδυ αντιμετωπίζει σε ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι την αντίστοιχη ομάδα της Αυστρίας.

Μεγάλη αναμένεται η προσέλευση των Λαρισαίων στο AEL FC ARENA, ενώ στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε σήμερα και δωρεάν διάθεση περιορισμένου αριθμού  εισιτηρίων.

Δέλεαρ για τους φίλους της Εθνικής και η σχεδόν σίγουρη παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη στη Λάρισα.

Σημειώνεται πως στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας η Γαλλία επιβλήθηκε της Αυστρίας με σκορ 1-0 και έτσι με νίκη η Εθνική μας κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε δωρεάν διάθεση περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Νέων.

Η διάθεση έγινε σήμερα και από ώρες 11:00 έως 13:00 στον ισόγειο χώρο του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (πλατεία νομαρχίας) μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ