«ΣΦΙΓΓΕΙ» Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ

Ραγδαίες  εξελίξεις και νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών  όπως όλα δείχνουν, της στυγερής ανθρωποκτονίας του 21χρονου Αλβανού, στα παράλια της Λάρισας.

Με τις προσαγωγές και τις καταθέσεις μαρτύρων να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, το εγκληματολογικό «σαρώνει» εκ νέου την ευρύτερη περιοχή κοντά στη μονή των Αγίων Αναργύρων Αγιάς, όπου και βρέθηκε  από διερχόμενο βοσκό το πτώμα του άτυχου νεαρού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Παρασκευή για να εντοπισθεί τελικά νεκρός  το πρωί του Σαββάτου.

Οι έρευνες στρέφονται πλέον στον εντοπισμό του φονικού οργάνου που προκάλεσε τα θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι του νεαρού άντρα, αφού το πόρισμα των ιατροδικαστικών υπηρεσιών αποκλείει την αρχική εκτίμηση της αστυνομίας για χρήση πυροβόλου όπλου και μιλά για «αμβλύ όργανο».

Η κατάσταση της σωρού, που έφερε πολλαπλά τραύματα από χτυπήματα καθώς και η απόπειρα εμπρησμού της στη συνέχεια, με το πτώμα να φέρει εγκαύματα σε επίμαχα σημεία, οδηγεί τους αστυνομικούς στην αναζήτηση 2 δραστών τουλάχιστον, ενώ οι έρευνες στρέφονται κυρίως στο περιβάλλον  του θύματος, με έμπειρους αξιωματικούς να ψάχνουν τα κίνητρα μιλώντας για απίστευτη βιαιότητα και εκδικητικότητα από την πλευρά των δραστών.

«Υπάρχει μένος στον τρόπο που ενήργησαν αλλά και στον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους» επισημαίνουν οι διωκτικές αρχές, με την τοπική κοινωνία να παρακολουθεί «παγωμένη» τις εξελίξεις αφού όλοι μιλούν για «ένα ήσυχο παιδί που δούλευε σε ταβέρνα της Βελίκας».

Η σοκαριστική  όσο και «σπάνια» για τα αστυνομικά χρονικά της περιοχής υπόθεση αποτελεί όπως είναι επόμενο θέμα συζήτησης στην περιοχή, με τους «ψιθύρους» να κάνουν λόγο για «ερωτικό ζήτημα με τραγικές συνέπειες και φινάλε…».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ