ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΞ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΙΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ …ΨΕΚΑΖΟΝΤΑΙ

Είστε με την σύντροφό σας και αποφασίζετε να απολαύσετε τη βραδιά σας. Αυτό που συνήθως ακολουθεί σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να ξετυλίξετε ένα Trojan που πάντα έχετε μαζί σας. Αυτά σήμερα.

Στο μέλλον δεν θα χρειάζεται να ξετυλίγετε τίποτα, αφού απλούστατα θα βγάζετε ένα μπουκάλι και θα ψεκάζετε το πέος σας, όπως ψεκάζετε ένα σωλήνα μπάνιου που χρειάζεται κάποιο προστατευτικό στεγανοποιητικό υλικό.

Καλώς ήρθατε στην εποχή των σπρέι – προφυλακτικών.

Η Michele Chu, φοιτήτρια στο Munson-Williams-Proctor Arts Institute στη Utica της Νέας Υόρκης, γράφει για το σπρέι προφυλακτικό στο Packaging Of The World, ένα blog που αφορά το σχεδιασμό συσκευασιών: “Tα σπρέι προφυλακτικά είναι φτιαγμένα για την τέλεια εφαρμογή, και λειτουργούν όπως λειτουργούν σήμερα τα  σπρέι για επιδέσμους. Δημιουργούμε ένα επαναστατικό σπρέι προφυλακτικό που είναι ιδανικό για το γρήγορο περιβάλλον του σήμερα”

Όπως λέει η Chu, δεν έχει δημιουργήσει ακόμη το προφυλακτικό, αλλά ελπίζει να το κάνει σύντομα στο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και άλλοι εφευρέτες προσπάθησαν ανεπιτυχώς να κάνουν το  σπρέι προφυλακτικό παλαιότερα. Το 2007, ο Γερμανός Jan Vinzenz Krause είχε την ιδέα να κάνει μια σειρά σπρέι προφυλακτικών από λάτεξ, τα οποία είχε ονομάσει “Jolly Joe.” Τα προφυλακτικά είχαν ως στόχο να παράσχουν μια εναλλακτική λύση στα  παραδοσιακά προφυλακτικά, που έχουν πρόβλημα εφαρμογής.

«Το προφυλακτικό έχει τέλεια εφαρμογή, και παρέχει περισσότερη ασφάλεια» έλεγε ο Krause το 2008. “Και το αισθάνεσαι πιο φυσικό.”

Δυστυχώς, το προϊόν του Krause απέτυχε, αφού μετά από δοκιμές, είδαν ότι το λατέξ μέσα σε τρία λεπτά στέγνωνε τελείως.

Παρόλα αυτά, είναι  συναρπαστικό να γνωρίζουμε ότι οι εφευρέτες κάνουν ό,τι μπορούν για να ανανεώσουν το παραδοσιακό – αρκετά ξεπερασμένο- προφυλακτικό και να δώσουν κάτι διαφορετικό και πολύ καλύτερο στην αγορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ