ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σημαντικές αλλαγές στη διοργάνωση της φετινής γιορτής κρασιού στον Αμπελώνα φέρνει η δημοτική αρχή η οποία, πρώτα από όλα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, παραχώρησε τη διοργάνωση του μουσικού προγράμματος σε ιδιώτες οι οποίοι θα βάλουν εισιτήριο εισόδου στο χώρο των συναυλιών, ύψους 5 ευρώ.

Παράλληλα όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κ. Κουλιός στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο χρόνος της γιορτής μειώνεται από 4 σε 3 ημέρες και θα πραγματοποιηθεί το διάστημα Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή στο τέλος Αυγούστου. Αναφορικά με το μουσικό πρόγραμμα, όπως ανέφερε ο κ. Κουλιός την Παρασκευή θα υπάρξει ορχήστρα έντεχνου τραγουδιού, το Σάββατο λαϊκού τραγουδιού και την Κυριακή παραδοσιακής μουσικής.

Φέτος για πρώτη φορά θα υπάρξει την Τρίτη πριν την έναρξη της γιορτής συναυλία για νέους, ενώ κατά τη διάρκεια της γιορτής θα δίνεται η δυνατότητα σε ιδιώτες να επισκέπτονται οινοποιεία της περιοχής με λεωφορείο που θα ναυλώσει ο δήμος. Στο χώρο της γιορτής θα υπάρχουν και κιόσκια εκθετών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ