ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαμε για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 21χρονου, (βλ. αμέσως προηγούμενο ρεπορτάζ), η αστυνομία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: 

“Ανακοινώνεται ότι εξιχνιάστηκε έπειτα από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας η υπόθεση  της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 21χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας.

Για την εξιχνίαση του εγκλήματος προηγήθηκε συστηματική διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τα ευρήματα, που ανέκυπταν από την εξέλιξη και την πρόοδο των ερευνών.

Όπως διακριβώθηκε, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 31χρονος ομοεθνής του 21χρονου, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Λάρισας, ενώ παράλληλα διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό του.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com μεταξύ του δράστη και του θύματος υπήρχε σοβαρή διαμάχη στο επίκεντρο της οποίας ήταν γυναίκα για τα μάτια της οποίας έγινε το φονικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ