Θ. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Ψευδαισθήσεις και αυταπάτες σε συνδυασμό με ολιγωρίες και καθυστερήσεις που χαρακτήρισαν τη διαπραγμάτευση οδήγησαν τελικά στο να αποδεχτούμε τα πάντα», τόνισε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στη Λάρισα.

«Υπάρχουν δυσβάσταχτα μέτρα, ενώ ειδικότερα για τη Θεσσαλία η υπερφορολόγηση των αγροτών, η αύξηση του ΦΠΑ σε γεωργικά φάρμακα και λιπάσματα καθώς και η φορολόγηση των επιδοτήσεων που είναι εκτός κοινοτικού πλαισίου οδηγούν σε μαρασμό τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, χωρίς να μας δίνεται η δυνατότητα να υπερβούμε την κρίση αξιοποιώντας ένα νέο μοντέλο παραγωγικής ανασυγκρότησης», επεσήμανε ο κ.Θεοχαρόπουλος  μεταφέροντας  στους δημοσιογράφους το κλίμα των επαφών του με παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ξεκαθάρισε πως «ο τόπος δεν χρειάζεται εκλογές, αφού καμία  εκλογική διαδικασία δεν έλυσε τα προβλήματα της οικονομίας, αλλά την επίτευξη μιας συμφωνίας μέσα στον Αύγουστο, εθνική συνεννόηση  και επιστροφή σε κλίμα ομαλότητας», ενώ αναφορικά με τα εσωκομματικά της ΔΗΜΑΡ ο κ. Θεοχαρόπουλος  τόνισε πως μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου το κόμμα προχωρά με στόχο την αποσαφήνιση του πολιτικού του στίγματος.

«Επανεκκίνηση με βαθιά ανανέωση, νέα πολιτική και μέλημα  το να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία μέσα σε ένα πολιτικό πλαίσιο που διευκολύνει τις συνεργασίες στη βάση μιας προγραμματικής ατζέντας», ήταν το μήνυμα Θεοχαρόπουλου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής  του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ πραγματοποίησε σειρά επαφών με το Επιμελητήριο, αγροτικούς συνεταιρισμούς, την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας καθώς και με μέλη και φίλους του κόμματος.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ