ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ARENA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ!

Επιβεβαιώνοντας πλήρως τα σχόλια του paidis. com η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε με έναν ιδιαίτερο τρόπο την επιστροφή των «βυσσινί» στο AEL FC ARENA!

Σε ανοιχτή διαβούλευση για το θέμα της τιμής των εισιτηρίων διαρκείας προχώρησε επισήμως η ΠΑΕ ενεργοποιώντας μάλιστα και τη σελίδα της στο facebook.

Υπολογίζοντας τα πάγια έξοδα των αγώνων στα 20.000 ευρώ οι διοικούντες ζητούν τη βοήθεια των φιλάθλων ανακοινώνοντας έτσι και τη χρήση του γηπέδου ως έδρα της ομάδας!

… ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Στο «μέτωπο» των μεταγραφών τώρα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στη Λάρισα φτάνει σήμερα ο Ουρτάδο  που φέρεται να τα «βρήκε» σε όλα με την ΑΕΛ και θα αναχωρήσει μετά την πρωινή προπόνηση με τους υπόλοιπους για Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

… ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Τέλος έτοιμο είναι και το λεωφορείο που θα εξυπηρετεί τις μετακινήσεις της ομάδας, με τις πρώτες φωτογραφίες του να «ανεβαίνουν» χθες στο… facebook  της ΑΕΛ.

Ρίξτε μια ματιά στις πινακίδες που επιβεβαιώνουν σχόλιο της σελίδας για το… δώρο που θα έφερνε μαζί του ο νέος ιδιοκτήτης από Πάτρα μεριά!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ