ΑΝΕΛ: ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 3 ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζουν ότι οι παραιτήσεις τριών στελεχών των ΑΝΕΛ στη Λάρισα είχαν υποβληθεί πριν από καιρό και δεν έχουν σχέση με τις εκλογές, εξέδωσε η ΣΕ Λάρισας του κόμματος. Στην ανακοίνωση διευκρινίζονται τα εξής:

“Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στον τοπικό, ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο σχετικά με τις τρεις παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ Λάρισας, επισημαίνουμε ότι οι συγκεκριμένες παραιτήσεις γνωστοποιήθηκαν στην συντονιστική επιτροπή αρκετό καιρό πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους.

Όσον αφορά την σύνθεση του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ Λάρισας ,έχουμε να τονίσουμε οτι σε αυτήν την  εκλογική μάχη κατεβαίνουμε ισχυροί, ενωμένοι ,με υποψηφίους που σίγουρα θα διαψεύσουν τις Κασσάνδρες περί αναταράξεων στους κόλπους των ΑΝΕΛ Λάρισας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υπό τον Πάνο Καμμένο είμαστε ένα πατριωτικό δημοκρατικό κίνημα. Συνεχίζουμε αταλάντευτα την πορεία μας με την δική μας πολιτική ταυτότητα. Πιστοί στις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες μας, θα αγωνιστούμε με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε και θα παραμείνουμε και στο μέλλον οι εγγυητές για τη σταθερότητα της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας. Γιατί αξίζει στους Έλληνες ένα καλύτερο αύριο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ