ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Δέκα ακριβώς χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την εξαφάνιση του 20χρονου τότε Στήβεν Κουκ, που χάθηκε από την περιοχή των Μαλίων, το πρώτο βράδυ της άφιξής του,  (ήταν Τετάρτη 31 Αυγούστου 2005) και οι δικοί του άνθρωποι ελπίζουν και πιστεύουν ότι είναι ζωντανός. 

Περιμένουν ένα δικό τηλεφώνημα ή κάποιου που μπορεί να τον δει. Όλα αυτά τα χρόνια έπαιρναν τηλεφωνήματα ότι ο άνθρωπός τους είναι στην Κρήτη (ή και στη Ρόδο) αλλά δεν κανένα δεν αποδείχτηκε πραγματικό… Κι όμως εκείνοι ελπίζουν. Ελπίζουν όλο και πιο πολύ.

από τη σημερινή irishexaminer.com

Δείτε πώς ήταν ο Βρετανός φοιτητής όταν χάθηκε στα Μάλια…

Ο 20χρονος τότε Στήβεν Κουκ

…και πώς θα είναι σήμερα, εφόσον είναι ζωντανός, στην εικόνα που δημοσίευσε η liverpoolecho.co.uk.

 

Cook Steve - σχέδιο

Η οικογένειά του, οι γονείς και τα αδέλφια του, έχουν επισκεφτεί πολλές φορές την Κρήτη, προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο για το παιδί τους. Μάλιστα δίνουν αμοιβή 7.000 ευρώ για όποιον βοηθήσει να βρεθεί ο Στήβεν.

Οι γονείς του Στήβεν Κουκ με την αφίσα για το εξαφανισμένο παιδί τους στα χέρια (φωτο crewechronicle.co.uk)

Παράλληλα στο facebook υπάρχει σελίδα με χιλιάδες μέλη με τον τίτλο FIND STEVEN COOK, μέσω της οποίας γίνεται προσπάθεια για την ανεύρεσή του. Εθελοντές που βοηθούν στην αναζήτησή του μοιράζουν συχνά αφίσες στα Μάλια αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, καθώς η οικογένειά του πιστεύει ότι βρίσκεται στην Ελλάδα. “Είναι ένα μεγάλο μυστήριο, οι άνθρωποι δεν εξαφανίζονται έτσι”, λέει η αδελφή του. Οι δικοί του πιστεύουν ότι ο Στήβεν είτε χτυπήθηκε στο κεφάλι και δεν θυμάται ποιος είναι είτε στο ποτό του υπήρξε κάτι εκείνο το βράδυ της εξαφάνισης.

candianews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ