Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ: ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΛ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αφορμή τη σημερινή πανθεσσαλική συγκέντρωση που διοργανώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, η οποία  θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο εκδηλώσεων «ΦΡΟΥΡΙΟ», στο Λόφο του Φρουρίου στις 18:30, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Σήμερα ξεκινάμε και επίσημα από τη Λάρισα τη μεγάλη πορεία προς το λαό, στον μόνο αρμόδιο να κρίνει τα κυβερνητικά μας πεπραγμένα και να ανανεώσει την κυβερνητική εντολή για την επόμενη τετραετία.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιτελέσαμε στο ακέραιο την υπόσχεση που δώσαμε στον ελληνικό λαό και παίξαμε τον ρόλο του εγγυητή της σταθερότητας, αποφεύγοντας εθνικές περιπέτειες τις οποίες πολλοί, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, θα ήθελαν να εμπλακούμε.

Βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον του Έθνους και του λαού νομοθετήσαμε μια σειρά διατάξεων που εξασφαλίζουν το βιός των ελλήνων πολιτών. Δώσαμε τη δυνατότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας, θύματα της πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων, να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις τους με τους πιο ευνοϊκούς όρους και καταστήσαμε ξεκάθαρο πως για μας πρώτη προτεραιότητα είναι η προστασία της περιουσίας του λαούς μας.

Στο ίδιο ακριβώς δρόμο θα πορευτούμε και πάλι. Με τις ίδιες αρχές, τα ίδια ιδανικά, τις ίδιες αξίες. Με τη βοήθεια της Παναγιάς και την εντολή του λαού βάζουμε τέλος στα μνημόνια της υποταγής και περπατάμε όλοι μαζί στο δρόμο της εθνικής ανεξαρτησίας, της δικαιοσύνης, και της αξιοπρέπειας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ