ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Η «ΠΡΕΜΙΕΡΑ» ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα Γιάννινα όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον τοπικό ΠΑΣ ταξιδεύει η Ολύμπια Λάρισας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Γυναικών, που ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου.

Η κληρωτίδα «έβγαλε» νωρίς και το πρώτο Θεσσαλικό ντέρμπι, αφού στη 2η κιόλας αγωνιστική οι  Λαρισαίες υποδέχονται στο κλειστό της Νεάπολης τη νεοφώτιστη στην κατηγορία Νίκη Βόλου.

Η κλήρωση του ομίλου του Βορρά πραγματοποιήθηκε  στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας  παρουσία του αντιπροέδρου της ΕΟΚ Αριστείδη Γολέμη  και των μελών του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Σ. Λόρτου  και Γ. Αλεξόπουλου καθώς και δεκάδων αντιπροσώπων σωματείων.

Στο «μαραθώνιο» της Α2 μετέχουν συνολικά 13 ομάδες με τη νεοφώτιστη Νίκη Βόλου αλλά και τον υποβιβασμένο από την Α1 Ολυμπιακό Βόλου να δίνουν  άλλο «χρώμα» στις θεσσαλικές αναμετρήσεις.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ;

Φαίνεται λογάριαζαν χωρίς τον… ξενοδόχο οι άνθρωποι της ΕΟΚ ορίζοντας τις  αναμετρήσεις  για το κύπελλο Ελλάδας στις 20/9, ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Σύμφωνα με πληροφορίες το ματς της Ολύμπιας στο γειτονικό Βόλο με αντίπαλο τη Νίκη για το θεσμό του κυπέλλου θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία, με πιθανότερη την 27/9.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Με εντατικούς ρυθμούς αλλά και προβλήματα συνεχίζεται στο κλειστό της Νεάπολης η προετοιμασία των «πορτοκαλί» ενόψει των υποχρεώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως μαθαίνουμε περισσεύει  μεν ο ενθουσιασμός για τη μεταγραφή Δεληγιάννη, ωστόσο απουσίες και τραυματισμοί προβληματίζουν το τεχνικό τιμ.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει η Μαρία Κυριτσάκα  που «δοκίμασε» ωστόσο να ανεβάσει ρυθμούς, ενώ εκτός προετοιμασίας λόγω τραυματισμού παραμένει η Δήμητρα Χαβαλέ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ