ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Γ.Σ  «ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ»

Κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής πλαισιώνοντας τα τμήματα του συλλόγου απευθύνει ο Γ.Σ «ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ».

Στο σύλλογο λειτουργούν τμήματα ρυθμικής γυμναστικής, μπαλέτου, hip-hop, μοντέρνου χορού και μαζορέτες (πον-πον),ενώ σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

Η Ρυθμική Γυμναστική είναι τέλεια μορφή άσκησης επειδή συνδυάζει τη εκγύμναση του σώματος , με τη χάρη και  την πνευματική πειθαρχία. Είναι ένα άθλημα που συνδυάζει στοιχεία από μπαλέτο-γυμναστική και χορό με παράλληλο χειρισμό οργάνων (μπάλα, σχοινάκι ,στεφάνι ,κορύνες). Αναπτύσσει την ευλυγισία, βελτιώνει την κινητικότητα των παιδιών, την ισορροπία τη μυϊκή του συναρμογή ,τον οπτικοκινητικό συντονισμό ενώ ενισχύει και την αυτοπεποίθηση τους. Η μουσική μαζί με το χορό και τη γυμναστική κάνει το άθλημα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και διασκεδαστικό ιδίως για τις μικρότερες ηλικίες.

Ενθαρρύνετε  και εσείς το παιδί σας να ενταχθεί στον υπέροχο κόσμο της Ρυθμικής και να γυμναστεί διασκεδάζοντας με μια σειρά μαθημάτων που θα βελτιώσουν  σώμα και νου.

Ελάτε να γνωριστούμε στον χώρο μας, το Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης. Ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τις ανάγκες των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας(μοκέτες, στρώματα, καθρέφτες ,αθλητικό υλικό ,θέρμανση) και χώρο αναμονής για τους γονείς .

▪ Κοριτσάκια από 4 ετών και άνω μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα των τμημάτων μας όπου  χωρίζονται ανάλογα με το ηλικιακό και γνωστικό επίπεδο των παιδιών

▪ Λειτουργούν μαζικά, προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα ρυθμικής γυμναστικής.

Καλούμε όλους τους γονείς να συμμετέχουν στο νέο μας ξεκίνημα για τη φετινή  χρονιά δίνοντας την ευκαιρία στα κοριτσάκια τους να γνωρίσουν το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής. Εγγραφές πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και με κάθε νέα εγγραφή δώρο το σακίδιο του συλλόγου.  Ώρες και ημέρες μαθημάτων επιλέγετε εσείς (Καθημερινά και το Σάββατο).

Μαθήματα μαζικού αθλητισμού θα πραγματοποιηθούν και σε πολλά Δημοτικά Σχολεία της πόλης.

Λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα :

10ο-39ο Δημοτικό Σχολείο (Παλιά Ακαδημία )

14ο Δημοτικό Σχολείο   (περιοχή Αλκαζάρ)

44ο  Δημοτικό Σχολείο (Νέα Πολιτεία)

27ο Δημοτικό Σχολείο(περιοχή Υδραγωγείου)  6ο Λύκειο Λάρισας( Έναντι του  Gaea)

16ο -32ο  Δημοτικό Σχολείο (περιοχή Νεράιδα)       15ο-43ο Δημοτικό Σχολείο (περιοχή ΑΤΑ)

18ο Δημοτικό Σχολείο ( Ηπειρώτικα ) 12ο Δημοτικό Σχολείο (Αγ. Γεώργιο)

26ο Δημοτικό Σχολείο (Αγ .Θωμά) 23ο Δημοτικό Σχολείο (οδός Βόλου)

1ο Δημοτικό Σχολείο (οδός Ιουστινιανού) 13ο Δημοτικό Σχολείο (περιοχή Αβέρωφ)

19ο-24ο Δημοτικό Σχολείο (Χαραυγή) 5 -36ο Δημοτικό Σχολείο (Αγ.Κων/νος)

Υπεύθυνη: Ναταλία Μπελιάεβα  με την καταρτισμένη προπονητική της  ομάδα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6972475445 (Ναταλία Μπελιάεβα) 6984939456 (Κανάκη Σοφία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ