ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΣύστημΑ»: ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

“Το φροντιστήριο “ΣύστημΑ” είναι μια νέα εκπαιδευτική πρόταση στην πόλη του Τυρνάβου και ο ιδρυτής του και υπεύθυνος σπουδών Γιώργος Ταφέκης φιλοδοξεί να συμβάλει αποφασιστικά στην πρόοδο και επιτυχία των μαθητών του. Μιλώντας στο paidis.com αναφέρειvτα εξής:

syst1 syst2«Στόχος μας είναι η σωστή προετοιμασία των μαθητών για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το φροντιστήριο αναφέρεται σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου – ΕΠΑΛ. Στο φροντιστήριο “ΣύστημΑ” λειτουργούν ΜΟΝΟ ολιγομελή και ομοιόμορφα τμήματα, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη αποδοτικότητα και συνεργασία με τους μαθητές.

Όλοι οι μαθητές υποστηρίζονται δωρεάν με πλούσιο ανανεωμένο εκπαιδευτικό υλικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του νέου εκπαιδευτικού συστήματος. Λαμβάνοντας υπόψιν την δύσκολη οικονομική περίοδο, προσφέρονται οικονομικά πακέτα για όλες τις σχολικές βαθμίδες καθώς και έκπτωση στα δίδακτρα για αδέρφια».

Οι καθηγητές και ο υπεύθυνος σπουδών Γιώργος Ταφέκης συνδυάζουν την εμπειρία τους με τις νέες εκπαιδευτικές μεθόδους και μέσω της άμεσης και τακτικής συνεργασίας τους με τους γονείς, οδηγούν τους μαθητές στην επίτευξη των στόχων τους.

Το φροντιστήριο «ΣύστημΑ» στεγάζεται σε ένα νέο ευχάριστο περιβάλλον στο κέντρο του Τυρνάβου, στον πεζόδρομο Αγίας Παρασκευής 14. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24923 01278, Κ: 6970 803915

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Εν τω μεταξύ σήμερα στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του φροντιστηρίου. Ο υπεύθυνος σπουδών και οι καθηγητές καλούν γονείς και μαθητές σε μια συνάντηση γνωριμίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ