ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Στα κλιμάκια των βουλευτών-πρώην υπουργών της ΝΔ κ. Σίμου Κεδίκογλου και Αλέκου Κοντού συμμετείχε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας. Αμέσως μετά τις συναντήσεις του «γαλάζιου» κλιμακίου, ο Λαρισαίος πολιτικός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Βρέθηκα σήμερα με τον Σίμο Κεδίκογλου στο Επιμελητήριο, όπου είχαμε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά, συνομιλώντας με τον κ. Αδαμ και τους συνεργάτες του, να αποτυπώσουμε το σφυγμό της αγοράς. Μόλις χθες, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα οικονομικού κλίματος που διεξήγαγε το ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ, οι πολίτες ενημερώθηκαν πως επίκεινται το αμέσως προσεχές διάστημα 63.000 λουκέτα επιχειρήσεων.

Σύμφωνα πάντα με τα συμπεράσματα της ίδιας έκθεσης “Οι ενδείξεις ανάσχεσης της υφεσιακής πορείας που παρουσιάστηκαν το β΄εξάμηνο του 2014 φαίνεται να αναστράφηκαν σημαντικά κατά τη διάρκεια του α΄εξαμήνου του 2015”. Ο «δράστης» του εγκλήματος έχει ονοματεπώνυμο: είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος με την διαπραγμάτευση παρωδία και την καταστροφική απόφαση για δημοψήφισμα, που οδήγησε στους περιορισμούς ελέγχου των καταθέσεων, ανατίναξε υγιείς επιχειρήσεις και έφερε την αγορά σε ασφυξία.

Η επόμενη κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με κορμό τη ΝΔ, θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή: να ανορθώσει για μια ακόμη φορά, τους οικονομικούς δείκτες της χώρας.

Εν συνεχεία, συνόδεψα τον πρώην υπουργό και βαθύ γνώστη του αγροτικού ζητήματος Αλέκο Κοντό στη συνάντηση που πραγματοποίησε με αγρότες της περιοχής μας. Είναι πλέον γνωστό πως αυτά που προβλέπει το αριστερό μνημόνιο Τσίπρα για τον πρωτογενή τομέα αποτελούν ουσιαστικά την ταφόπλακα, όχι μόνο των αγροτών αλλά της ίδιας της παραγωγικής διαδικασίας. Η  υπερφορολόγησή τους, αποτελεί αριστερό χαρακτηριστικό μιας κυβέρνησης, που χωρίς κανένα σχέδιο ναρκοθέτησε το μέλλον του αγροτικού τομέα.

Στεκόμαστε δίπλα τους για να πούμε μόνο αλήθειες. Η ΝΔ και ο πρόεδρός της Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσωπικά, έχουμε δεσμευτεί πως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να αλλάξουν οι όροι της καταστροφής. Τώρα και οι αγρότες γνωρίζουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ