ΝΕΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΦΕΡΦΕΛΗ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δύο ιατρεία άνοιξε ο ειδικός παθολόγος – διαβητολόγος Διονύσης Β. Φερφέλης στη Λάρισα και στον Αμπελώνα φιλοδοξώντας να συμβάλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας στην περιοχή.

Ο Διονύσης Βασιλείου Φερφέλης Ειδικός Παθολόγος – Διαβητολόγος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στη Λάρισα και έχει καταγωγή από τη Ροδιά.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκανε το αγροτικό του στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.

10 6 13Έλαβε τον τίτλο του Ειδικού Παθολόγου το 2013 αφού είχε εκπαιδευτεί για 5 συναπτά έτη ως ειδικευόμενος στην Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία αναγνωρίζεται διεθνώς για την αντιμετώπιση ασθενών με νοσήματα του ήπατος (ιογενείς ηπατίτιδες, κίρρωση ήπατος, αλκοολική ηπατοπάθεια, αυτοάνοσα νοσήματα του ήπατος).

Επίσης, έχει εκπαιδευτεί επαρκώς στην αντιμετώπιση:

  • Αρτηριακής Υπέρτασης (Πρωτοπαθής/Δευτεροπαθής)
  • Υπερλιπιδαιμίας
  • Θυρεοειδοπαθειών
  • Οστεοπόρωσης
  • Λοιμώξεων
  • Αναιμίας
  • Αυτοάνοσων νοσημάτων και χρονίων νόσων

Εν συνεχεία, εξειδικεύτηκε στον τομέα της Διαβητολογίας στο Διαβητολογικό Κέντρο της Α’ Παθολογικής Κλινικής του Α.Π.Θ στο Α.Χ.Ε.Π.Α., της οποίας και διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης για 2 έτη ( σακχαρώδης διαβήτης τύπου Ι, σακχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ, διαβήτης κύησης, αντλίες ινσουλίνης, διαβητική μικροαγγειοπάθεια, διαβητική μακροαγγειοπάθεια).

Από τον Σεπτέμβριο του 2015 διατηρεί δύο ιατρεία:

1) Λάρισα, Μεγάλου Αλεξάνδρου 4 (3ος Όροφος), τηλ. 2410 533633

2) Αμπελώνα, Αγίου Κωνσταντίνου 42 (έναντι Δημαρχείου), τηλ. 24920 33222.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ