ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα περατωθέντα έργα στο Μαυροβούνι της ΔΕ Κραννώνα του δήμου Κιλελέρ επισκέφθηκε ο δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Σπύρο Καλέτσιο, Αντώνη Ρεντζιά, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μαυροβουνίου Κωνσταντίνο Μπάγκα και μηχανικό της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.

Ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τις εργασίες συντήρησης που έγιναν στο κτίριο της τέως κοινότητας στο οποίο λειτουργεί και το αγροτικό ιατρείο. Να σημειωθεί ότι το ιατρείο εξοπλίστηκε πλήρως και με τη συντήρηση του κτιρίου (απομάκρυνση χαλασμένων επιχρισμάτων, σοβατίσματα όπου απαιτούνταν από προβλήματα υγρασίας, ελαιοχρωματισμός εξωτερικών και εσωτερικών τοίχων και κουφωμάτων, αντικατάσταση παλαιών υδρορροών, συντήρηση στεγάστρου κ.λπ.) παραδίδεται στους κατοίκους του Μαυροβουνίου καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους για πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη.

Ο κ. Νασιακόπουλος επισκέφθηκε επίσης το ανακαινισμένο κτίριο του τέως δημοτικού σχολείου το οποίο χρησιμοποιείται από τη θεατρική ομάδα Μαυροβουνίου. Και στο σχολείο έγιναν μια σειρά από παρεμβάσεις (αντικατάσταση χαλασμένων κεραμιδιών, ελαιοχρωματισμοί, συντήρηση του WC που βρίσκεται στον αύλειο χώρο κ.λπ).

Τέλος, ο δήμαρχος ενημέρωσε τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας ότι έχει ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου ποδοσφαίρου του Μαυροβουνίου, έργο που υλοποιηθεί εντός του 2016.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ