ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

 

Με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσόνας και του Δήμου  Ελασσόνας, τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών αποφάσισαν όπως προχωρήσουν στην προσφορά δωρεάν μαθημάτων, με στόχο την ελάφρυνση κάποιων εκ των μαθητών της περιοχής που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις των καιρών.

Όπως αποφασίστηκε σε κοινή σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων η προσφορά των μαθημάτων αυτών θα αφορά την προετοιμασία των μαθητών για την β’ και γ’ Λυκείου, και τα κριτήρια υποβολής των σχετικών αιτήσεων θα είναι κοινωνικά και οικονομικά.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων των εμπλεκομένων φορέων ο Μητροπολίτης Ελασσόνας κ. Χαρίτων και ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου δήλωσαν από κοινού:

«Η Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας και ο Δήμος Ελασσόνας, μετά την ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Φαρμακείου και Βεστιαρίου, προχωρούν από κοινού, σε αγαστή συνεργασία με τους επαγγελματίες ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων της περιοχής, στην προσφορά μαθημάτων για τους μαθητές που αδυνατούν να ανταπεξέρθουν οικονομικά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους Φροντιστές της Ελασσόνας που με τη στάση τους έδειξαν, εκτός του επαγγελματισμού, και την ανθρωπιά τους, αποτελώντας με τον τρόπο αυτό παράδειγμα προς μίμηση».

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ