ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μετά από απόφαση της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου φοιτητών εστιών ΤΕΙ Λάρισας θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες στο Σύλλογο, σήμερα Πέμπτη 26-11-2015.

Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχτηκε μετά από προκήρυξη και κάλεσμα για συμμετοχή των συνδυασμών, συγκέντρωσε χθες, τα ψηφοδέλτια που θα συμμετέχουν στις εκλογές για ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελικτικής Επιτροπής.

Οι κάλπη θα ανοίξει στις 10:00 και η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 20:00. Τρεις (3) είναι οι συνδυασμοί που θα συμμετέχουν και έχουν υποβάλει τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων τους.

Δικαίωμα ψήφου όπως ορίζεται από το καταστατικό έχουν, όλοι οι σπουδαστές που διαμένουν στις εστίες του ΤΕΙ, αλλά και οι 210 σπουδαστές, οι οποίοι έκαναν αίτηση για παροχή δωματίου, αλλά δεν ήταν στους «τυχερούς» που πήραν δωμάτιο.

Οι σπουδαστές θα πρέπει να επιδείξουν ταυτότητα, διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Επίσης με απόφαση της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, εγκρίθηκε ομόφωνα ψήφισμα, ενάντια: 1) στη συνδικαλιστική δίωξη του απερχόμενου Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, όπου με έγγραφο του Προέδρου της Εφορίας προτείνεται στη συνέλευση η απομάκρυνση του συναδέλφου από τις εστίες , 2) στη διαβολή μελών του συλλόγου μας 3) στην προσπάθεια για πραγματοποίηση εκλογών φοιτητών, με την παρέμβαση υπαλλήλων του Ιδρύματος.

Για το λόγο αυτό επιτροπή του Συλλόγου, θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση – παρέμβαση σήμερα στη Συνέλευση του ΤΕΙ, στις 10:00, την ώρα της συνεδρίασης, όπου θα συζητείται το εν λόγο θέμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ