ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ!

Στα άκρα φαίνεται να οδηγείται η διένεξη του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια με το δημοσιογράφο της τοπικής «Ελευθερίας»  Σωτήρη Κέλλα, με το γνωστό ποινικολόγο να επανέρχεται με σημερινή του δήλωση στην επίσημη σελίδα της ομάδας τονίζοντας πως αφού δεν ικανοποιήθηκε η εξώδικη διαμαρτυρία του προχωρά σε μηνύσεις!

«Είμαι υποχρεωμένος έναντι της προσωπικής μου αξιοπρέπειας, της αξιοπρέπειας της οικογένειάς μου και της αγάπης των φιλάθλων της ΑΕΛ που με στηρίζουν να υποβάλλω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου και να ζητήσω αποζημίωση για την προσβολή της προσωπικότητάς μου», τονίζεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση με το θέμα να βρίσκεται από χθες στα χείλη των φιλάθλων στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση την επόμενη εβδομάδα δικηγόρος του δικηγορικού γραφείου του γνωστού ποινικολόγου σε συνεργασία με δικηγόρο της Λάρισας θα καταθέσουν τα δικόγραφα τόσο στον εισαγγελέα όσο και στο Πρωτοδικείο Λάρισας.

Σημειώνεται πως σε τηλεφωνική επικοινωνία του paidis.com με το συνάδελφο ο Σωτήρης Κέλλας αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό, ενώ προφανώς το λόγο θα έχουν οι νομικές υπηρεσίες της εφημερίδας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ