ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΤΟ «ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

Αυτά τα Χριστούγεννα, το Κέντρο Δημιουργίας, παιχνιδιού και μάθησης «Κινούμενα Σχέδια» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, έρχεται στο «Μύλο του Παππά» και μας αποκαλύπτει τα μυστικά της παιδικής ζαχαροπλαστικής και τρόπους να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά στην κουζίνα.

Το εργαστήριο περιλαμβάνει:

Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής:

Τα παιδιά βάζουν ποδιές και σκούφους, μαζεύουν μανίκια και συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό εργαστήρι σοκολάτας όπου φτιάχνουν γλειφιτζούρια και τα διακοσμούν με χριστουγεννιάτικες φιγούρες.

Εργαστήρι συσκευασίας:

Όταν τα γλειφιτζούρια είναι έτοιμα, τα παιδιά περνούν από το χώρο συσκευασίας και ετοιμάζουν τα γλειφιτζούρια για να γίνουν υπέροχα γιορτινά δώρα!

Ομιλία-Συζήτηση:

Όσο τα παιδιά θα συμμετέχουν στο εργαστήρι σοκολάτας, οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν την ομιλία με θέμα: «Οδηγός επιβίωσης για τις γιορτές»

από τις διαιτολόγους – διατροφολόγους, Ιωάννα Ευαγγέλου και Αναστασία Σιατήρα, όπου θα αναφερθούν τρόποι για να αποφύγουμε τις διατροφικές  παγίδες των γιορτών καθώς και στη διατροφική αγωγή των παιδιών και θα προτείνουν εύκολες και διαιτητικές συνταγές για τις γιορτές και όχι μόνο.

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11:30 να είστε όλοι εκεί!

Σας περιμένουμε όλους μικρούς, μεγάλους σε ένα απολαυστικό και δημιουργικό ταξίδι γεμάτο …σοκολάτα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ