ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δήμου Τυρνάβου στην αίθουσα συνεδριάσεων του οργάνου.Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

  1. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Τυρνάβου με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), για το έργο «Έργα Αναβάθμισης Δημοτικών Γηπέδων». – Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης.
  2. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Τυρνάβου με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), για το έργο «Ανάπλαση του Πυρήνα Α-Μαζικού Αθλητισμού της Δημοτικής Ενότητας Αμπελώνα». – Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης.
  3. Ανασυγκρότηση Επιτροπής Καταμέτρησης Επικειμένων στην επέκταση του σχεδίου πόλης.
  4. Έγκριση Έκθεσης Αξίας Επικειμένων της Επιτροπής του Π.Δ. 5/86 για τις περιοχές της πράξης εφαρμογής πολεοδομικής μελέτης περιοχής αρ. 13 του ν.1337/83 και περιοχής επέκτασης της Ν.Α. Γειτονιάς Δήμου Αμπελώνα.
  5. Προσκύρωση δημοτικής έκτασης για την τακτοποίηση οικοπέδων ευρισκομένων εντός του Ο.Τ. 262 του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Αμπελώνα Δήμου Τυρνάβου.
  6. Ονοματοθεσία διανοιγμένων ανώνυμων δημοτικών οδών στον Αμπελώνα.
  7. Αποδοχή επιχορήγησης στο Δήμο Τυρνάβου για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης. – Κατανομή της επιχορήγησης στις Σχολικές Επιτροπές Δήμου Τυρνάβου. (αριθ. πρωτ. 41080/23-11-2015 απόφαση ΥΠΕΣΔΑ).
  8. Επί εγγράφων με αριθ. πρωτ. 32/13-11-2015 & 46/27-11-2015 της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής και Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Τυρνάβου αντίστοιχα, με τα οποία ζητούν την χρηματοδότηση για την κάλυψη των αναγκών πληρωμής των σχολικών καθαριστριών.
  9. Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ. Ορισμένου Χρόνου (1 ΔΕ Χειριστής Σαρώθρου), για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Τυρνάβου (2 μήνες).
  10. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών κατεπείγοντος χαρακτήρα.
  11. Επί αιτήσεως υπαλλήλων (5/μήνου διάρκειας) του Δήμου Τυρνάβου, με την οποία ζητούν την παράταση του χρόνου εργασίας τους.
  12. Έγκριση διενέργειας προμήθειας αναλώσιμων ειδών παντοπωλείου του Δήμου Τυρνάβου και των Νομικών του Προσώπων, για το έτος 2016.
  13. Έγκριση διενέργειας προμήθειας γραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείου, εντύπων υλικών μηχανογράφησης & πολλαπλών εκτυπώσεων, για τις ανάγκες του Δήμου Τυρνάβου, για το έτος 2016.
  14. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων για ανέγερση σταβλικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Τυρνάβου.
  15. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Ροδιάς του Δήμου Τυρνάβου.
  16. Διενέργεια επαναληπτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού αγροτεμαχίου στην Τ.Κ. Δένδρων του Δήμου Τυρνάβου.
  17. 14η Aναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Τυρνάβου, οικονομικού έτους 2015.
  18. Έγκριση της αριθ. 30/2015 απόφασης του Δ.Σ. της Μουσικής Σχολής Δήμου Τυρνάβου (Μ.Σ.Δ.Τ.) που αφορά την 3η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2015.
  19. Μερική τροποποίηση της αριθ. 320/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου.
  20. Διαγραφή χρεών.
  21. Έγκριση της αριθ. 59/2015 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. που αφορά την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) της.
  22. Έγκριση της αριθ. 44/2015 απόφασης του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Η.Τ., που αφορά την έγκριση – ψήφιση του Ετησίου Προγράμματος Δράσης, οικονομικού έτους 2016.
  23. Έγκριση της αριθ. 45/2015 απόφασης του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Η.Τ., που αφορά την έγκριση – ψήφιση του Προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2016.
  24. Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων εορτασμού Χριστουγέννων, Αγ. Γεδεών & Πρωτοχρονιάς στο Δήμο Τυρνάβου. – Ψήφιση πίστωσης.
  25. Συνολική χωροθέτηση περιπτέρων στο Δήμο Τυρνάβου.
  26. Χορήγηση άδειας άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στην κ. Στρατή Παρασκευή στην θέση «Φρένα Βρανά». – Εξουσιοδότηση Δημάρχου.
  27. Έκδοση νέας άδειας παραγωγού λαϊκών αγορών. – Αίτηση κ. Μπαλαμώτη Βασιλείου.
  28. Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης και αποζημίωσης Δημάρχου για μετάβαση στην Αθήνα προς εκτέλεση υπηρεσίας. – Ψήφιση πίστωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ