ΠΑΛΙΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΙ

Εκδήλωση – αφιέρωμα στα “Παλιά Ιταλικά τραγούδια” συνδιοργανώνουν το ΤΕΙ Θεσσαλίας και ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας, , την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 13.00 μ.μ.  στο κεντρικό  Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας, στον  κεντρικό διάδρομο του Ιδρύματος (δίπλα στις πληροφορίες) .

Ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε το 1931 και επί 85 συνεχή χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα του πολιτισμού στην πόλη μας. Είναι σήμερα στη Λάρισα ο αρχαιότερος πολιτιστικός σύλλογος εν λειτουργία. Στα 85 χρόνια έχει δώσει πάνω από 300 συναυλίες, πολλές από τις οποίες δόθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Έχει ερμηνεύσει εκατοντάδες έργα της Ελληνικής, Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας χορωδιακής μουσικής, έργα κλασσικής αλλά και μεταγενέστερης, σύγχρονης και δημοτικής μουσικής.

Κάθε χρόνο εμφανίζεται σε συναυλίες και φεστιβάλ σε ευρωπαϊκές πόλεις, ενώ έχει αποσπάσει πολλά Ελληνικά και Διεθνή βραβεία, όπως το 1ο βραβείο του Διεθνούς Φεστιβάλ της TOUR στη Γαλλία.

Τα τελευταία χρόνια στη Λάρισα,  συμμετείχε ενεργά στην παρουσίαση έργων του λυρικού θεάτρου στις όπερες Trovatore, Traviata, Carmen, Κουρέας της Σεβίλης, στο μιούζικαλ ”Όπερα της Πεντάρας” και στην οπερέτα ”Ο Βαφτιστικός”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ