ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με νέα δυναμική αναμένεται να εμφανιστούν στις εκλογές της ΕΛΜΕοι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις, μετά τα όσα συμφωνήθηκαν το βράδυ της Τρίτης σε σύσκεψη εκπαιδευτικών που διαφωνούν με τα μνημόνια και η οποία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

Βάσει των όσων συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν στη σύσκεψη στο ψηφοδέλτιο των Παρεμβάσεων θα μετέχει πλέον και ο προερχόμενος από το ΣΥΡΙΖΑ και τις ΣΥΝΕΚ Παναγιώτης Ρεμπάπης, αλλά και άλλοι προερχόμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ εκπαιδευτικοί, οι οποίοι όπως και ο κ. Ρεμπάπης διαφώνησαν με την ψήφιση του 3ου μνημονίου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά και με τη φιλοκυβερνητική στάση των ΣΥΝΕΚ.

Ετσι το ψηφοδέλτιο των Παρεμβάσεων ενισχύεται και με άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις που δίνουν με συνέπεια τον αγώνα τους ενάντια σε όλες τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές από όπου και αν αυτές προέρχονται.

“Θέλουμε στο ψηφοδέλτιο συνεπείς αγωνιστές όπως είναι ο Π. Ρεμπάπης και οι άλλοι συναγωνιστές”, τόνισεμε νόημα γνωστό στέλεχος των Παρεμβάσεων μιλώντας στο paidis.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ